potřeby malé, levnější a dobré vlhkosti

D

dpechman

Guest
Dobrý den, prosím, im potřebovat sugest relativní vlhkosti snímače s výstupem 0-5V nebo jiného druhu, jako je tato ... musí být malá, díky, Daniel

Ahoj Zkontrolujte DS18S20 z dallas (Maxim) a SHT11 z SENSIRION nebo LM35 okruhy z národních. První dvě z nich jsou diskutovány v dalších příspěvky v tomto fóru. Hodně štěstí

velmi zajímavé to sht11, ale to nejsou jen LM35 teplotní čidlo?

Ahoj Daniel Používáme vlhkosti Galtec senzor - to simuluje PT100, a to není zrovna levné, ale možná, že udělat něco víc pro Vás vhodná. By mohlo být výchozím bodem zdraví Pete

Ahoj Pete, co im hledáte něco, co je přesně jako SHT11, ale i dont vědět jeho cenu ještě ... im promítání záznamník s teplotu, vlhkost a tlak, ale musí být malý a většinou levnější možná.

Zkuste h - p: / / ww.humirel.com / products.html tam zajíc syrové snímače a moduly. Jsou to velmi pěkné. Sledoval jsem tyto senzory na 20 let.

sht11 je hezké. Používám ji na jeden rok. stojí kolem 16 dolarů za kus, přímo Farnell, ale můžete získat zdarma vzorek na SENSIRION stránkách http://www.sensirion.com * špatný * věc je, že tento senzor je digitální a musíte připojit k mikrokontroléru, můžete ho používat logická hradla nebo multivibrátory.

[Quote = Kripton2035] * špatný * věc je, že tento senzor je digitální a musíte připojit k mikrokontroléru, můžete ho používat logická hradla nebo multivibrátory [/quote]:.) Ahoj, mám za to, že spojení k MCU je tak špatná věc, sám o sobě. Můžete použít MCU k výpočtu rosného bodu (pomocí teploty a vlhkosti informace z SHT11). No to je moje dva centy.

Velmi, velmi nízké náklady senzor vlhkosti bude malý kus dřeva (nebo celuloid):). Přečtěte si článek, jak připojit můžete spočítat vzduchu RH základny na dřevo odpor. Dokonce i když si myslím, že nebudete používat tuto "senzor" to je zajímavé z teoretického hlediska.

Dobrý den, v projektu pro datalogger jsme použili Honeywell čidlo vlhkosti (HIH 3610). Udělali jsme dobré zkušenosti s ním. Podívejte se na adrese: h ** p: / / content.honeywell.com / snímání / prodinfo / humiditymoisture hodně štěstí ...

[Quote = Dspnut] [quote = Kripton2035] * špatný * věc je, že tento senzor je digitální a musíte připojit k mikrokontroléru, můžete ho používat logická hradla nebo multivibrátory [/quote]:.) Ahoj, jsem nedomnívám, že připojení k MCU je tak špatná věc, sám o sobě. Můžete použít MCU k výpočtu rosného bodu (pomocí teploty a vlhkosti informace z SHT11). No to je moje dva centy. [/Quote] no, já říkám * * špatný, protože chce jednoduchý čidlo vlhkosti. Poté, co jsem četl, že on také chtějí mít tlakový senzor, takže mikrokontroléru je téměř povinen způsobem ... ale "jednoduché" čidlo vlhkosti, Phillips pseudos kapacity, inclused v multivibrátor, jsou nejjednodušší schéma, a analogové ty, pro ty, kteří nechcete, aby se digitální opatření! No, moje dva centy taky!

Ahoj! SHT-11 a SHT-71 je velmi dobrá devices.You můžete objednat vzorky z sensirion.If vás požádat vzorky, nezapomeňte požádat o vzorek kódy pro populární MCU. Požadoval jsem kód pro PIC16F877 a je-li někdo zájem můžu poslat přes e-mail. Analyzer.

Chtěl bych získat schéma zapojení pro rozhraní PIC16F877 (mikrokontrolér) s SHT11 a kódem CCS-PIC16F877? Nebo sériového portu PC? Potřebuji rutiny pro čtení SHT11 senzor (vlhkost a teplota) s PIC16F877 PIC16F628 nebo mikrokontrolérem. Můžete mi pomoci? Díky S pozdravem, sylvia_karla@yahoo.com.br jste napsal Ahoj! SHT-11 a SHT-71 je velmi dobrá devices.You můžete objednat vzorky z sensirion.If vás požádat vzorky, nezapomeňte požádat o vzorek kódy pro populární MCU. Požadoval jsem kód pro PIC16F877 a je-li někdo zájem můžu poslat e-mailem. Analyzer.

H1 čidlo vlhkosti. ale tato čidla je výstup kapacitní mezi 112pF (při 10% RH) a 143pF (90% RH) Jeho křivka není lineární, takže budeme používat jednoduché tabulky převést A / D čtení na správnou RH-hodnota. Kapacity, aby frekvence se provádí pomocí jednoduchého 555 časovací obvod. Tato frekvence je dávkován do T1_CLK PIC

Ahoj, analizer: D!! I zájem o PIC16F877 kódu. Prosím pošlete mi! Díky předem!

ANALIZER !!!!! Potřebuju kód pro PIC16F877 pro shtxx! prosím pošlete mi to! Díky!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back