POUŽITÍ AGILENT PNA-prosím pomozte

C

cvenkat

Guest
hiall, mám Agilent PNA, Summit9000 probestation a Infinity sondy. Theres software WINCAL provést kalibraci. Pro kalibraci a měření z počítače jsem GPIB karty z CEC. Různé CD mám obsahovat 1. GPIB software ovladače (z CEC-přišel s palubě, od NI staženo) 2. VISA software (NI, Agilent-jak stáhnout) 3. Wincal 3.2.1 Iam zápasí s touto věcí pro nealy 15 dnů nebo více, ale i cudnt získat spojení mezi VNA a počítačem. Software wincal říká: "GPIB-VISA selhání atd. Pokud se kterýkoli z u, kteří mají zkušenosti s těmito i věci pomoci WUD být vděčný děkuji předem u cv

Pokud si můžete dovolit PNA a C-Micro sonda stanice, co děláš s off-značka karty GPIB? Vážně, jít s adaptéry NI a vy byste neměli mít problémy. Pouze řidiči, měli byste nainstalovat, jsou ty NI. Použil jsem Wincal přes NI PCI-GPIB, Ethernet GPIB a USB-GPIB bez problémů. Můžete použít NI Spy program a zjistěte, zda jsou příkazy ještě dostat z desky GPIB, ale myslím, že váš problém je nějaký řidič problém.

Ahoj díky za ur odpověď. Nyní im v úmyslu vyzkoušet dělá kalibrace BEZ wincal (VNA JUST A-PROBESTATION žádný počítač). Jak dobrý to bude i donno. všechny návrhy?. Chci vědět, jakou hodnotu navíc WINCAL dělá?. Moje frekvence zájmu je pouze 50MHz na 5GHz. Pokud im znít hloupě, odpusť mi ... ale odpověď děkuji cu cv [size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 1 minuta: [/color] [/size] oh ... bude wincal pracovat bez GPIB .. . lze načíst přímo na VNA? Snažil jsem se, že se s wincal3.1 to nebylo ani otevření. Teď mám wincal 3.2.1 shud jdu do toho a nainstalovat na VNA?

Wincal software umožňuje LRM a LRL kalibrace, a také obsahuje kalorie koeficienty pro CMicro substrátů. Můžete to udělat LRL a TRL na PNA, ale nikdy jsem udělal LRM (tam je také LRMM v Wincal) přímo na PNA. Navrhoval bych dostat Wincal pracovat. Tato stránka může být pomoc pro kalibraci otázky: http://www.vnahelp.com/index.html Já bych nic instalovat na PNA. Je to příliš snadné zkazit okna.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back