používající externí odkaz pro stejnosměrné napětí,

A

azaz104

Guest
Dear all,

Mám CC2430 čipu "Myslím, že je to založeno na MCU 8051", které mohu použít pro měření některé analogové čidlo naměřených hodnot, je AVDD z čipu je 3,3 voltu, v manuálu je to řekl, že čip může měřit až AVDD pouze .

Mám čidlo, které výstupů řady 5 voltů a potřebuji, aby opatření tohoto napětí příliš, já rescaled je na 3 volty nějakým způsobem, to znamená měřit i nutnost srovnávají NAVENEK NAPĚTÍ REFERENČNÍ, který říká, manuál by měl být použit na vstupní pin 7 (v MCU má AIN0 na AIN7, ADC pinů)

Když jsem připojit napětí odkaz na něj.je šortky out, jsem změřil odpor a to ukáže být přibližně ZERO!
jak bych mohl dostat do práce?

někdo?

5 voltů prostřednictvím 2:1 dělič by znamenalo 2,5 voltu na vstupu.Váš odkaz by měl být také 2,5 voltu.Do přesahující 3,3 voltu vstup na pin 7 jste poškodil vstupní pin 7, zkrat vstupní ochrany diody.Budete muset začít znovu s jiným čipem.

Tento software potřebuje jen uvědomit, že 5-voltů je k = 2,5 je to pro vstup a udělat math pro vás v tom, že výstupní nebo číst vstupní hodnotu jako procento odkaz na pin 7.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back