Použití koncentrovaný Přístavy a přístavy ve Wave HFSS

M

Maria Fernanda

Guest
Ahoj!
Jsem simulující CPW (přiložený obrázek), použití 2 dielektrických materiálů jako substrát.Vím, že pravidlo pro stanovení vlna přístavy, když používám pouze jeden dielektrika (šířka vlny port = 3 (2 * w y)) a (délka vlny port = 4 h) a Woks!, Ale když jsem se toto pravidlo pro dva dielektrika za předpokladu, že celková tloušťka se rovná součtu dvou dielektrik, že to nebude fungovat!.

Nevím, jestli mám použít stejné pravidlo, když jsem navrhování CPW s 2 dielektrické substráty nebo jeho lepší využití, než koncentrovaný přístavní vlna přístavy v tomto případě.Mám špatné charakteristické impedance.

Budu vděčný za pomoc: D

Nevidím žádný obrázek ...

CPW je trochu složitější v HFSS.Jen se snažím zvýšení / snížení jak v x-a y-rozměry obdélníku vlny port.Musel jsem se trochu snížit velikost vlny portu z doporučených hodnot dostat správné charakteristické impedance.

Podívejte se na pomoc v poznámce o "výpočtu charakteristické impedance".Doporučují formuláři ZPV výpočtu.Obvykle se nachází impedance linky z sideground a centra, i když je nižší groundplane dárek.Pak zkontrolujte port pole displeje ujistěte se, že jsou vzrušující požadovaný režim.

Je to temný bod, a já doufám, že to je užitečné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back