Power Control algoritmus pro WCDMA

D

darshit

Guest
Ahoj přátelé ...////// Teď budu dělat svou práci o WCDMA systémy. ano, prosím dejte mi nějaký materiál, nebo MATLAB kód .... Budu similate o vlivu SIR, kdy regulace výkonu a bez řízení výkonu. Takže, prosím, pomozte mi někdo tento problém! Potřebuji blokové schéma klasické rychlé řízení výkonu v WCDMA uplink a někteří si navrhnout jeho simulace na Matlab. Děkuji moc!

O rychlé regulace výkonu (vnitřní smyčka Power Control), jako jeden z těsné regulačního obvodu Způsob napájení, si můžete přečíst práce "vnější smyčky regulace výkonu v systému Wideband CDMA" od Håkan Silfvernagel nebo "uzavřené smyčky regulace výkonu pro uplink LTE" od Bilal Muhammad . Mají simulovat pomocí ní Curt (CDMA UMTS rádiové sítě Tool). Může být, můžete jej reanalyzed jiným plánování model.

Viděl jsem tuto práci ... Ale to, co je Curt nástroj? V této práci jsem se, že autor používá MATLAB softwre .. a jmenuje se stroze .... ale někdo mi nápad s použitím kódování Curt?

Dobrý den, potřebuji MATLAB kód simulovat předělem v sítích WCDMA až gsm.i am workig na můj poslední rok na tomto projektu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back