Power limity pro ISM pásmo 868 MHz - ve kterém CS ETSI spec?

J

jáma

Guest
Ahoj!

Ví někdo, v němž ETSI EN nebo spec různých výkonových úrovních se šířkou pásma kanálu apod. uvedené pro zařízení v pásmu ISM 868 MHz?

Mám ETSI 300220-1 a 300220-2 tady, ale že jen určuje další limity a testování, že zařízení není moc úrovně v oblasti 868 MHz.UK

Možná jsem úplně špatně, ale není to nastavuje rádio regulátorů v jednotlivých countrys?

Nazdar!

Neumím si představit, že každá země (v rámci EU) by mohla nastavit jednotlivé úrovně spotřeby ...že by způsobilo zbytečné společného trhu pro tento typ zařízení.-Mimo země EU mají různé předpisy samozřejmě.

Našel jsem povolené úrovně spotřeby zde:

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=102879

Ale není tam žádný odkaz, ve kterém je uvedeno standardní.

UK

Zdá se, že statutární nástroj, který umožňuje použití 865MHz-868MHz ve Velké Británii

Myslím, že ETSI nemají právní postavení, ledaže rádio regulátora v zemi specfically povoluje licenční osvobodit operace acordance se standardní a jsou volně stanovit další omezení.

Tento doucment hovoří o rozhodnutí povolit používání 865MHz na 868MHz na základě doporučení CEPT rarther než někteří evropští celé tělo ukládá to.

ETSI 300 328 a ETSI 302 208 zmíněna.

OFCOM stránkách, je strašné., Které mají regulovat communicaton, ale jsou příliš neschopné, aby i internetové stránky.

V případě licence PMR446-vyjmout Vysílačky Věřím, že pár kanálů, které jsou povoleny ve Velké Británii, nejsou legální používat ve Francii.Vkládá minut 1 hodina 2:Zde je statutární nástroj zahrnující zařízení krátkého dosahu v některých částech na 868-870MHz s výkonem.To zadá maximální šířka kanálu, ale nenastaví centrum frequencys.

Tam může být starší zahrnující 869.6- 868.7 a 869,2-869.3MHZ

Ahoj!

Díky za odkazy a reference!Refs jste poskytli odkazují na RFID zařízení v rozsahu od 865 do 868 MHz, ne ISM 868 kapelu jsem se zmínil, ETSI 300 328 odkazuje na ISM, ale na 2,4 GHz.

Jsem nalezl výkonnostních úrovních v ERC 70-03 příloze 1 pro non-specifických pro zařízení krátkého dosahu.
Původní specifikace lze nalézt v ERC / DEC / (01) 04.Příloha 1 obsahuje seznam úrovních.Pokud někdo potřebuje mohu nahrát dokument zde.UK

Myslím, že jste vynechal thepart jsem přidal k mému příspěvku kolem okamžiku, kdy jste psal svou odpověď.

Thje právo Spojeného království se zdá být více omezující, než na šířku kanálu doporučení ERC.
Bezdrátová teleegraphy akt je zákon ve Velké Británii.Rec doporučení je jen doporučení.

Jeden velký rozdíl mezi zeměmi EU jsou přesné frekvence povoleno.ETSI snaží standardizovat, ale jak jsi říkal, Anglie a zejména Francie mají své vlastní představy.Často budete muset zakázat některé frekvenčních kanálů v rádiích ve Francii, například.

throwaway18 napsal:

Myslím, že jste vynechal thepart jsem přidal k mému příspěvku kolem okamžiku, kdy jste psal svou odpověď.

Nazdar,

Četl jsem, že v dokumentu http://www.ero.dk/documentation/docs/doc98/official/pdf/DEC0104.PDF Max.energie pro 868MHz pásmo je 500mW, ale ETSI EN 302 208-1 je v theband pro RFID 865 MHz až 868 MHz s výkonem až 2 W.
Takže jaká je maximální.nemá moc?

Hi VfurlanPásmo 865-868 MHz je rozdělen na obecnou SRD to v závislosti na jeho použití.Pohybuje se v rozmezí od 10 mW do 500mW, ale s konkrétní pracovní cykly a případné další omezení LBT (listen-before-vysílání) protokoly.Musíte naprosto odkazovat na rec CEPT.70-03 příloze 1 pro všeobecné SRD je zjistit, omezení v určitém segmentu 865-868 MHz.Například 500mW kapely je malý a má vážné omezení pracovní cyklus.

Jak říkáte, že je navíc možnost využít pro pásmo UHF RFID s až 2W.

Dále máte možnost ještě udělat spreadspectrum přes širší oblast ještě.
Je to všechno v rec.70-03 ke stažení na adrese www.ero.dk

rgds

Mike

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back