pozastavena mikropáskové linka pro 15GHz

S

shahid78

Guest
Ahoj všichni já jsem se snaží navrhnout vzduchu zavěšený transmissio linku, která by měla fungovat od 0.5GHz do 20GHz. jsem se vypočítá jeho šířka rozměr pomocí CST postavený v mikro. ale nemohu získat dobré výsledky pro mé požadovaný kmitočtový rozsah. S21 se stává horší zvýšení frekvence, které si myslím, že je kvůli chybět odpovídající. Chci hladkou vodorovnou čáru v blízkosti 0dB v celém rozsahu assumng nízké ztráty dielektrika. tak jsem jen přemýšlel, jak vytvořit takové přenosové vedení, které je uzavřeno na požadované frekvenční pásmo, CST postaven v makru dává tloušťku čáry pro požadovanou impedanci 50 ohmů charakteristické, ale myslím, že tato šířka nesmí pracovat v mé požadované frekvence rozsah. někdo má nějaké zkušenosti v této oblasti, ocenil bych své komentáře díky

Jaké jsou vaše použití pro šířku kanálu? To musí být docela malá. Na 18 GHz, musíte být jisti, že vlnovodné režimy nejsou rozmnožovací současně s vaší pozastavena páskového vedení.

ahoj biff44 dobře, jak se mohu ujistit, že vlnovodné režimy nejsou rozmnožovací podél mikropáskového řádku. to je důvod, proč jsem se zeptal v mém příspěvku. jak byste postupovat navrhnout mikropáskového linku na tak široké pásmo? zvláště pokud je vzduch také zapojena mezi zemí a dielektrické substtrate, na kterém je vyrytý mikropáskového vedení. díky

Chcete, aby substrát jež mají být pozastavena na půli cesty mezi horním a spodním krytem, ​​a chcete, ohraničená na levé a pravé zdí kanálu. Pokud chcete jen šířit energii v trasování sám, rozměry kanálu musí být pod určitou šířku. Aproximace, za předpokladu, že šířka je mnohem širší, než je výška začátku do konce, je to, že cuttoff frekvence pro nejnižší vlnovodu režimu bude: Fc = C/2A, kde A je šířka v cm, a C je rychlost světla 30 cm / NS. Pro cuttoff frekvenci 22 GHz, budete potřebovat = 30 [cm / ns] / (2 * 22 GHz) = 0,68 cm. http://www.microwaves101.com/encyclopedia/waveguidemath.cfm # cutoff Bohatý Maguffin Mikrovlnná LLC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back