pozemků vzor nebo otisk

S

soodamanikannan

Guest
Ahoj frnds můžeme použít listy zemi vzorem velikost a velikost otvoru při otisk stvoření. Uveďte, prosím, potvrzení. Pokud to není správné uveďte guideness mi. Jak to udělat podle specifikace standrad.

Ano, měli byste dát zemi vzorem velikost podle listu .., protože se bude na místo stejného ic k desce.

landpatterns rozměry a konvence jsou definovány v IPC-7351. Datasheet landpatterns se liší od IPC-7351 v mnoha případech.

Pokud se chystáte s IPC -7351 pletl vždy znamená jít se pletl .. nějaký čas budeme muset jít s podle listu .. protože pletl nebude odpovídat vaší list .. Pokud jsou schopny impliment některé věci znamená, že můžete impliment jako velikost textu odkazu designator.pin číslování. pinového značení pájecí masku oblasti a všechny ..

IPC-7351 zahrnuje veškeré stopy, kterou chcete vytvořit, co IPC-7351 to je nastaveno tolerences a pad velikosti potřebné k léčení, aby strana a pájky filé apod., umístění nádvoří, dále jmenovat formátu pro stopy, ale i padstack . Pokud si koupíte IPC-7351 spec dostanete kopii kalkulačky, za ty peníze.

HI Marce, jsem zmínil IPC 7351 STD. Stll máme jisté pochybnosti. Pokud jsem vytvořil zemi vzor podle listu. Například jsem 10mil průměr vedení pro komponentu v tomto stavu, jak si vybrat vrtačku velikost a velikost bloku. A také jsem vytvořil SMD přístroje otisk na zemi 0402. Za předpokladu, že maska clearence 5mil pro všechny strany pokuty, nebo ne. Díky předem.

PTH otvory s průměrem 0,1 mm přidat jako pravidlo. Podložky pro pájecí masku vrstvy by měl být 1:1 s následujícím odstavcem v sobě PCB výrobní pokyny: 3,11 pájedlo vydržet pájedlo vydržet (pájecí maska) je nutné na obou vnějších čelních ploch desek s plošnými, musí splňovat kvalifikační / shody IPC-SM-840 třídy H. pokrytí, vytvrzení a přilnavost jsou definovány v odstavcích 3.8.1 až 3.8.3 s IPC-6012, kromě toho, že žádný zásah pájky brání povolené na jakémkoli povrchu montáž nebo přistane míč sítě, a pad, že všechny modely mají vydržet pájecí pramenů mezi jednotlivými bloky. Výška pájky vydržet by neměl způsobit žádné problémy, montáž komponent pro povrchovou montáž. Pájecí odpor data jsou poskytována podle IPC-7351 standard, v poměru 1:1 s velikosti pozemků, výrobce je oversize tyto pájky vydržet otvorů v souladu s jejich výrobní postupy, které zajišťují, že všechny výše uvedené požadavky jsou splněny, množství nadměrných brát v úvahu minimální rozdíl trati a rozměrů, jak je znázorněno na kreslení plošných spojů mistr. Pájecí odpor nesouvisí součást podložka nesmí být rozšířen. nemají rozměr pájecí masku v padstack jinak se omezit možnosti provedení.

Ach zapomněl jsem, budu používat metrické, většina komponent v těchto dnech jsou tvrdé metriky, a to usnadní život při spolupráci s mechanikem depts design. a software.

Ahoj Marce, děkuji Vám za cenné odpovědi, díky moc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back