Práce v anténa nebo PhD anténou .. Potřebujete pomoc ....

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Dobrý den všem, jsem v současné době pursueing Mistr ve strojírenství se specializací na komunikaci mikrovlnné antény a šíření. Právě teď dělám, moje MTECH stáž na NCRA-TIFR anténa ok Analysis.Before přichází do magisterského studia jsem neměl nic plánovat, jak takové chození na PhD nebo zaměstnání v určitém oboru, ale nyní po roce studia jsem se zájmem antény a šíření vln. Mé dilema je, že jsem si willn't přímé práci v RF doméně jako žádný areálu Verbíř přichází na vysoké škole, jako profiel.If jsem se rozhodl jít Embedded nebo VLSI nebo IT oboru .. možností je mnoho ... ale já nejsem nakloněn dělat tak ... pokud jsem ztratil všechny své naděje získat práci v antény. Chci si upřímnou radu, co mám dělat.? Mám skoro 0% chnace na získání pracovního místa v anténě je od dnešního dne do přímého náboru. Slyšel jsem, že anténa je druh výzkumné práce než průmysl job.If tak, budu volit DR somwhere .. v antény ... jako Ohio State .. nebo si lidé vědí něco lepšího ..? ? Prosím, veď mě na tohle ... jsem stále víc a víc zmatený ze dne na den. Děkuju.

Máte-li na internetu, zjistíte, že existuje spousta firem, které design antény, mikrovlnné techniky a obvody, apod. Hodně štěstí v hledání zaměstnání

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back