Práce z domova

K

k9electronics

Guest
Ahoj Hledám inženýra pracovat z domova na projektové bázi.Tyto projekty budou vycházet z digitálního audio / video vysílače a přijímače obvodu PCB Design prototyp pro skryté instalace.

díky

gd [/ youtube]

Můžete mi dát více informací o vaší žádosti, ve které zemi chcete, aby inženýr?

nazdar

ia ma zajímá ..mohl byste dodávky do své emailové schránky

micronimer (at) yahoo.com

pozdravy

Nimer napsal:

nazdarintersted ..
ia ma

zajímá ..
mohl byste dodávky do své emailové schránkymicronimer (at) yahoo.compozdravy

Členové správní rady by mělo být vědomi toho, že legitimní vládní agentury nejsou v hospodářství jejich elektronické práce cizinců, kteří mohou být vyzvědači nebo zločinci.

Tento člověk by mohlo být trestné chce elektronické pomoc zemi, která by vás ve vězení ve své zemi.

Nebo možná je to student, který je příliš líný pracovat na jeho posledním roce projektu.

proč si ten chlap nemůže být legit společnost nabízející práci!knowhere v této reklamy jsem uvést, že jsme vládní agentura!Pokud chcete vědět více o mně, že by bylo jednodušší se zeptat jistě!Vše, co musíte udělat, je vyhledávání Google pro k9 elektroniku, kde uvidíte některé z našich webových stránek místo a kontaktní čísla, atd.

děkuji ti

k9electronics napsal:

proč si ten chlap nemůže být legit společnost nabízející práci!
knowhere v této reklamy jsem uvést, že jsme vládní agentura!
Pokud chcete vědět více o mně, že by bylo jednodušší se zeptat jistě!
Vše, co musíte udělat, je vyhledávání Google pro k9 elektroniku, kde uvidíte některé z našich webových stránek místo a kontaktní čísla, atd.děkuji ti

Je to Baseband procesor pomocí Verilog nebo matlab??
může být více informací bude lepší.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back