právo kruhové polarizace antény mikropáskové design

Z

zhlc3

Guest
Ahoj všem, já jsem se snaží navrhnout 5.8GHz 2 2 mikropáskové anténní soustavu, právo na kruhový polarization.how synthsize patch rozměry a krmiva sítě? díky předem

Chtěl bych začít s podrobnou specifikaci pro požadovaný výkon konečného antény, včetně rozměrů a mechanické požadavky, stejně jako elektrické charakteristiky. Pak bych zjistit, jestli to bylo dokonce praktické vyrobit anténu v rámci omezení. Pokud to vypadá možné, tak bych pak pracovat na vytvoření vhodného prvku. Existuje řada způsobů, jak vyrobit patch RHCP. Do hledat a najít reference knih na toto téma. Technická knihovna je dalším dobrým místem pro začátek. Pokud je limit omezení antnna výkonu bude nutné provést úpravy, dokud máte anténu, která mohou být produkovány. Chtěl bych používat odkazy na průvodce svém živlu design. Jednou jsem měl pracovní element bych se podívat na krmení síť a řadu rozměrů a buď simulovat nebo prototyp pole a test na rozsah.

Azulykit děkuji za Vaši odpověď! Můžete navrhnout nějaké reference pro mě? Jsem rf obvod návrhář a pooly zkušenosti s anténou design

Zde je několik, v žádném konkrétním pořadí: Waterhouse, "Mikropásková Patch antény" Sainati, "CAD mikropáskové antény pro aplikace Wireless" (Proč by někdo chtěl anténa pro non-bezdrátové aplikace?) Garg et. al. "mikropáskové antény Design Handbook" Jamesi, "Příručka mikropáskové antény" a seznam by mohl pokračovat dál a dál a dál. .... Tam jsou četné odkazy v IEEE řízení stejně.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back