průběh detekce

E

explorick

Guest
Potřebuji obvodu nebo IC, který se připojuje vstupní průběh a výstupy vysoké, když je pozorován tento průběh.Udržování kondenzátor a poskytování těchto průběhů jako vstupní nebyl pracoval jako kondenzátor, je discahrging s velkými OFF "času.Snažil jsem se pomocí komparátoru OZ a srovnávací nereaguje na tuto změnu a výstupy konstantní nízké ignorovat vysokorychlostní toglings.Na čas je 2usec a OFF čas 400usec.Mohl by mi někdo poradit Palese žádné levnější řešení pro detekci to?
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Jak jste se definovat, jaké parametry křivky je třeba považovat za zvláštní, ani pokud jde o načasování amplituda ani téměř žádné okruh by měl být schopen detekovat, ale bohužel ne v selektivním způsobem.

@ explorick

Jaká je amplituda křivky, které jste odhalit.Je amplituda konstantní nebo téměř nad určitou hodnotu, která může být ponechána jako spouštěcí práh?
Jak řekl, FVM potřebujeme více informací o akci, které musí být spuštěna, aby si to, co je nejlepší řešení.

Každopádně jsem se snažil řešení postavené na 74HC123 zařízení (Dual retriggerable monostabilní multivibrátor s reset), připojený obvod a simulované křivky, také jsem předpokládal vstup vlnovou s touto vlastností:

- Napětí 0 až 5 V
- Na čas se rovná 2US, Off čas rovnající se 402 us

Také je to jednoduchá simulace, ukázat možné cesty, může se vám hodit ladění R, složka C hodnotu k jejich dosažení pracovat podle očekávání v reálném světě.

Nashledanou
Powermos

Je-li napětí překročí 3V okruh by měl výstup s vysokým jinde by to mělo zůstat nízké.3V, takže je práh

můžete používat ADC následuje XORing Kód pro tvaru vlny na výstupu ADC

explorick napsal:

Je-li napětí překročí 3V okruh by měl výstup s vysokým jinde by to mělo zůstat nízké.
3V, takže je práh

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back