průvodce pro výběr aktivní a pasivní komponenty

S

Serial_Expert

Guest
Zdravím všechny,
information about the electronic compnents (eg capacitors , transisitors ,etc. ) and how to read the basic components data sheets (eg what to read in the data sheets and when it is important).

Existuje nějaká kniha, která poskytují praktické

informace o elektronické compnents (např. kondenzátory, transisitors, atd.) a jak si přečíst základní komponenty listů (např. co číst v listech a kdy je důležité).
protože jsem nový návrh obvodů a můj hlavní diffuclty je výběr komponent a jejich typ.
Děkujeme předem &
Best Regards,

Nazdar,
Dobrý start je umění Electronics Horowitz.Je to nahrané v sekci knihy.Je to dobrý plán pro začátečníky.Ale nedostanou anxius s tímto: Když znáte velmi dobře, co chcete vytvořit to, co teď budete hledat v manuálu.Tedy, řekněme, že máte IC, který říká: max. 100 mA současného vstupu.Víte, že pokud si krmiva jeho vklad s 150mA vás zničit.Takže si vyberte obvodů a to tak, aby správně současného vstupu.To znamená, že kontrola listech ostatních IC tam výstupní proud atd. .. Myslím, že máš smysl.Já jsem ve svém postoji mé vlastní, a já to chápu, ale pokusit se začít od jednoduchých aplikací.Nebude trvat dlouho ovládala tento.
D.

Serial_Expert napsal:

Zdravím všechny,information about the electronic compnents (eg capacitors , transisitors ,etc. ) and how to read the basic components data sheets (eg what to read in the data sheets and when it is important).
Existuje nějaká kniha, která poskytují praktické

informace o elektronické compnents (např. kondenzátory, transisitors, atd.) a jak si přečíst základní komponenty listů (např. co číst v listech a kdy je důležité).

protože jsem nový návrh obvodů a můj hlavní diffuclty je výběr komponent a jejich typ.

Děkujeme předem &

Best Regards,

Velmi dobrá kniha:

Obvodu projektanta Companion
Tim Williams

ISBN 0-7506-1142-1

Tato kniha byla písemně s úmyslem sdružující a svazování do některé z volných konců analogového a digitálního obvodu, ty části, které se nikdy uvedeny v učebnicích a vzácně připustila jinde.

dkace napsal:

Nazdar,

Dobrý start je umění Electronics Horowitz.
Je to nahrané v sekci knihy.
Je to dobrý plán pro začátečníky.
Ale nedostanou anxius s tímto: Když znáte velmi dobře, co chcete vytvořit to, co teď budete hledat v manuálu.
Tedy, řekněme, že máte IC, který říká: max. 100 mA současného vstupu.
Víte, že pokud si krmiva jeho vklad s 150mA vás zničit.
Takže si vyberte obvodů a to tak, aby správně současného vstupu.
To znamená, že kontrola listech ostatních IC tam výstupní proud atd. .. Myslím, že máš smysl.
Já jsem ve svém postoji mé vlastní, a já to chápu, ale pokusit se začít od jednoduchých aplikací.
Nebude trvat dlouho ovládala tento.

D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back