pracovní cyklus

R

rajakash

Guest
Wat je míníme pracovní cyklus a 50% je ..........................

V obecné rovině cyklus znamená podíl doby, po kterou je provozováno zařízení. Pokud jde o pravoúhlý signál vymezuje podíl doby, po kterou je signál na vysoké úrovni logické. Pro obdélníkový průběh může být vypočítána jako (nejvyšší čas / (nejvyšší čas + nízká doba)) Zatěžovatel 50% znamená, že nízká čas a vysoká doba signálu je stejná. Změna pracovního cyklu se základními za PWM. Vyhledání Zatěžovatel nebo PWM v google najdete mnoho informací o něm.

ok, díky ... dělám alu jako můj projekt může u vím, nejlepší algoritmus pro dělení .........

Výstupní zařízení, které má 2 podmínky, tj. na vypnutí / vysoká nízká, musí mít pracovní cyklus o procento každé z nich je aktivní. Divece, která má pracovní cyklus 50% bude v jednom stavu a pak jiný stát na přesně stejné množství času.

zase na čas součet (zapnutí + vypnutí času) na 50% jak zapnout a vypnout jsou si rovni

[Quote = rajakash] ok, díky ... dělám alu jako můj projekt může u vím, nejlepší algoritmus pro dělení .........[/quote] si můžete udělat posun k nižším bit pro dělení na vyšší přenosovou pro násobení

[Quote = Salma ali Bakr] [quote = rajakash] ok, díky ... dělám alu jako můj projekt může u vím, nejlepší algoritmus pro dělení .........[/quote] si můžete udělat posun k nižším bit pro dělení na vyšší bit pro násobení [/quote] pouze tehdy, pokud faktor 2 požadovanou

dobře, můžete to provést násobení další čísla např.: vynásobení 10 se násobí (8 +2) můžete udělat tři směny na 8 a jednu směnu pro 2 a pak přidat je například: vynásobením 3 je násobit (2 +1) na jednu směnu pro 2 žádný posun na 1 a pak přidávat

Myslím, že nejlepší algoritmus pro násobení by Booth algo.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back