pracovní okruh není napodobujícími

R

richmon74

Guest
Mám schematickém s výkonem amp které nemám opravdu znát specifikace.Mám skutečně postaven obvodu několikrát a funguje to, ale někdy to tak není.Jsem se pokusil simulovat co se protel99se několikrát, ale jenom simulace nebude fungovat.Může mi někdo pomoct?

Jsem vyslán obvodu na tento odkaz:
http://www.pbase.ds4a.com/AmpCCT.rar

Kradzieże kliknięć to coraz bardziej popularny biznes wśród cybergangów. Tracą na tym przedsiębiorcy i znane marki, zyskują przestępcy i nieuczciwi brokerzy. Kradzieże kliknięć to metoda, dzięki której cyberprzestępcy mogą zarobić jedynie po parę dolarów na każdej ofierze, jednak atakując wielu użytkowników, pomnażają zarobki do kilku milionów dolarów w skali roku! Działanie to oparte jest na modelu biznesowym, który korzysta z usług firm pośredniczących w ruchu internetowym, a jego "myk" to podszywanie się pod znane marki - podają eksperci z Trend Micro.

Read more...

Mohl byste post schématických v nějaké jiné podobě?Ty by mohly snížit a vložte jej do Wordu.

zde je odkaz na Microsoft Word formát:

http://www.pbase.ds4a.com/Ampcct.rar

Nejsem překvapený, že obvod není vždy práci.Existuje tolik pólů a nul v zpětnovazební smyčky.Chtěl bych, že vás drží na více konvenční konstrukci, která nemá na nebezpečí nabourávání oscilllation a vyhoření vaše reproduktory.Pokud jde simulovat,
můžete zkusit PSpice triku a začít s dodávkami energie, nízké napětí a pomalu rampa je.Nejsem si jistý, zda-li vaše P * otel simulátoru můžete udělat.Dalším trikem je pin uzel napětí na to, co vím je, aby se s. OPTION prohlášení o tom, že udělá první hádat o zkreslení výpočtů.Spice simulátory jsou známí tím, že nemohl najít zkreslení bodu op amp obvodů.Jsou často měnit směr dolů na železnici plné napětí.

Nemám pspice ani anyother věci pro simulaci.Mám jen MC7 které nevím, jak ji použít.

Budu rád že někdo prostě zkuste obvodu na jakékoli jiné věci pro mě.by mohl simulovat na něco jiného

Pokud byste po čisté seznamu, dám ji vyzkoušet v PSpice.Měli byste zadat výstupní tranzistor model čísla a všechny ostatní tranzistorů, které nejsou specifikovány.Mám podezření, že v okruhu byla experimentálně řezané a souzen za konkrétní reproduktorů s jeho konkrétní impedance vs frekvenční charakteristiky a to je důvod, proč může být potíže.Prosím nahradit Rpot1 s pevnou hodnotu rezistoru, které je možné vylepšovat v čisté seznamu.Příspěvek čistého seznamu. Txt formát a dám ji vyzkoušejte.

Při obvodu nepracuje, jaké jsou příznaky, (oscilující na frequecy () určit frekvenci, nebo půjdete na dodávky whiich jeden limit ()?

Na okruhu by mohla velmi dobře být analyzovány v MC!

Jaké tranzistory jste použil pro undesignated ty v schematickém?Ty určené 'NPN' a 'PNP' jen?Možná jste použili
např. zařízení s nízkým výkonem, kdy střední nebo vysoký výkon tranzistorů se používá?Např. s VCE / VBE mužstva příliš nízká?Jak asi moc dissipace?

MC učení není těžké vůbec.Slyšel jsem o 14-15 letých teenagerů, kteří se již naučili, že program během několika hodin, jen pomocí průvodců a příruček uzavřených s programem (jsou k dispozici také na http://www.spectrum-soft.com/manual . shtm).A běží několik příkladů - v 'učení praxí' způsobem.

Dej to zkusit!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back