S
sykab
Guest
Chci vědět, jestli NMOS nebo PMOS tranzistor v saturaci regionu. Takže VDS> VGS-VT. Můj problém je, že nevím přesné hodnoty pro VT NMOS a PMOS. Jsem pomocí AMS technologii 0,35 um. Díky
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ok, ale tyto informace potřebují pro rozměr tranzistoru, je to, než jsem dělat žádnou simulaci. Díky
Víte, jak se připojit NMOS nebo PMOS na diodu? poté, co jsi to udělal, aby je proud Id rovná 1uA, pak VGS = VdS se blíží prahové napětí. to je moje metoda k pochopení V..
Ano, já vím, jak se připojit do Mos diody! Díky moc.Víte, jak se připojit NMOS nebo PMOS na diodu? poté, co jsi to udělal, aby je proud Id rovná 1uA, pak VGS = VdS se blíží prahové napětí. to je moje metoda k pochopení V..
Ano, já vím, jak se připojit do Mos diody! Díky moc .[/quote] Vítejte. I obvykle nastavit 1uA jako Id, ale budou stanoveny jako 10 uA pro velké W / L. V. je napětí, které MOS lze zapnout. Takže nejdůležitější je, jak definovat 'zapnutý'. Hodně štěstí.Víte, jak se připojit NMOS nebo PMOS na diodu? poté, co jsi to udělal, aby je proud Id rovná 1uA, pak VGS = VdS se blíží prahové napětí. to je moje metoda k pochopení V..