Proč Clapp oscilátor může snížit frekvenci drift ve srovnání?

T

TerryADS

Guest
Ahoj přátelé, jsem čtení dokumentů oscilátoru design, který zavádí colpitts a Clapp oscillator.In text, zavádí Clapp oscilátor může snížit frekvenci drift přidání čepice sériové s cívkou ve srovnání s colpitts oscillator.I nemůže dostat reason.Anyone laskavě dát interpretion mě? Díky [url = http://images.elektroda.net/6_1231336057.jpg]
6_1231336057_thumb.jpg
[/url]

Clapp oscilátor je vlastně upravený Colpitts (pomocí série kondenzátor na laděný obvod LC). Protože řada Clapp spojky kondenzátor má nižší hodnotu, než spojka Colpitts kondenzátor, bude menší vliv na aktivní prvek (a zpětnou vazbu kondenzátorů) do obvodu LC tanku, to vytvořit lepší stability frekvence.

ahoj .. jsem docela nového v tomto tématu .. Jaká je vaše reference (knihy, článku) říkat, že? díky [quote = vfone] Clapp oscilátor je vlastně upravený Colpitts (pomocí série kondenzátor na laděný obvod LC). Protože řada Clapp spojky kondenzátor má nižší hodnotu, než spojka Colpitts kondenzátor, bude menší vliv na aktivní prvek (a zpětnou vazbu kondenzátorů) do obvodu LC tanku, to vytvořit lepší stability frekvence. [/Quote]

Od "RF a mikrovlnné Transsitor oscilátoru Design" Andrei GREBENNIKOV

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back