E
ee484
Guest
Ahoj, všechny.
Mám dotaz ohledně obrovské odpory v simulaci.
Jaké jsou tyto dva dělat?
Mohl byste vysvětlit, kluci mi to?
Velký kapacita v podstatě odpovídá open-obvodu.V DC je infinitezimální proudu myšlení odpor.
Nevím, proč to pomůže ovlivňovat ...
Dokonce i velmi malý proud teče .... velká resitance nedala mi jakýkoli pokles napětí při analýze DC.Myslím, že to je jen proto, že neexistuje cesta DC (vzhledem k bráně tranzistoru OTA a kapacitní síť)
Proto, když neexistuje cesta DC neexistuje, velká odolnost pomáhá ...
1) Stanovte napětí, aniž by pokles napětí v DC (rezistence může být malý zde) -> V zásadě je pro ovlivnění??
2) č. impedance pokles v důsledku rezistence (odporu by měla být velká zde)To jsou všechny anwers mohu myslet ....
Ve shrnutí, mé dotazy jsou ...
1) Mohl byste kluci vysvětlit, že víc o tom, co se děje?
2) Proč různé rezistory (10g a 20g) jsou dvě zde použity?
3) Jaké jsou význam 20G odporu?I s 1G odpor, předpojatost bod je dobře definován.Díky předem ...
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu
Mám dotaz ohledně obrovské odpory v simulaci.
Jaké jsou tyto dva dělat?
Mohl byste vysvětlit, kluci mi to?
Velký kapacita v podstatě odpovídá open-obvodu.V DC je infinitezimální proudu myšlení odpor.
Nevím, proč to pomůže ovlivňovat ...
Dokonce i velmi malý proud teče .... velká resitance nedala mi jakýkoli pokles napětí při analýze DC.Myslím, že to je jen proto, že neexistuje cesta DC (vzhledem k bráně tranzistoru OTA a kapacitní síť)
Proto, když neexistuje cesta DC neexistuje, velká odolnost pomáhá ...
1) Stanovte napětí, aniž by pokles napětí v DC (rezistence může být malý zde) -> V zásadě je pro ovlivnění??
2) č. impedance pokles v důsledku rezistence (odporu by měla být velká zde)To jsou všechny anwers mohu myslet ....
Ve shrnutí, mé dotazy jsou ...
1) Mohl byste kluci vysvětlit, že víc o tom, co se děje?
2) Proč různé rezistory (10g a 20g) jsou dvě zde použity?
3) Jaké jsou význam 20G odporu?I s 1G odpor, předpojatost bod je dobře definován.Díky předem ...
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu