Proč giantic odpor potřeby pro simulaci?

E

ee484

Guest
Ahoj, všechny.

Mám dotaz ohledně obrovské odpory v simulaci.

Jaké jsou tyto dva dělat?

Mohl byste vysvětlit, kluci mi to?

Velký kapacita v podstatě odpovídá open-obvodu.V DC je infinitezimální proudu myšlení odpor.
Nevím, proč to pomůže ovlivňovat ...
Dokonce i velmi malý proud teče .... velká resitance nedala mi jakýkoli pokles napětí při analýze DC.Myslím, že to je jen proto, že neexistuje cesta DC (vzhledem k bráně tranzistoru OTA a kapacitní síť)

Proto, když neexistuje cesta DC neexistuje, velká odolnost pomáhá ...
1) Stanovte napětí, aniž by pokles napětí v DC (rezistence může být malý zde) -> V zásadě je pro ovlivnění??
2) č. impedance pokles v důsledku rezistence (odporu by měla být velká zde)To jsou všechny anwers mohu myslet ....

Ve shrnutí, mé dotazy jsou ...
1) Mohl byste kluci vysvětlit, že víc o tom, co se děje?
2) Proč různé rezistory (10g a 20g) jsou dvě zde použity?
3) Jaké jsou význam 20G odporu?I s 1G odpor, předpojatost bod je dobře definován.Díky předem ...
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

Pokud se u Nepoužívejte velké odpory paralelně k Cs, pak simulátor nemůže dělat dc analýzy a také není dc úrovně dosáhnou OTA vstupy.To proto, že v DC analýzu simulátoru nahradí jakýkoli kondenzátor s otevřeným okruhem a všechny cívky s zkratu.Vlastně tento odpor by mohl mít nějaké velké hodnoty, a nikoliv 10GOhm konkrétně.

Pro odpory paralelně s CF, mají nechat simulátoru v DC analýzu zpětné vazby, tj. nechat simulátor vědět, že existuje zpětná vazba v obvodu a to bude mít vliv na dc úrovni obvodu.Také mohou mít žádné velké hodnoty, a nikoliv 20GOhm konkrétně.

Díky ...Na obrázku, 20g odpor je pro přechodné pouze simulace.To naznačuje, že tato gigantická rezistor není třeba pro analýzu DC, ne?
Jak tento odpor udělat pro přechodné simulace?Mohl byste prosím vysvětlit trochu více o tomto odporu přes CF?

Mnoho být zavázán!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back