proč je tato brána Počet rozdíl

E

eda_wiz

Guest
Ahoj, Když jsem syntéza stejný RTL kód pro různé ASIC knihovny v leornad0. Dostávám různé brány se počítá. Má někdo ví, proč je tento. tnx

Ahoj, brána číslo máte na mysli, je, jak vypočítat? Ale můžete si zajistit, že pokud budete používat jiný slévárenský lib, výsledek by měl být jiný, protože buňky lib poskytnout je jiný.

ahoj, HDL je sysnthezised na gatelevel netlistu pomocí nástroje. Použili jsme různé slévárny knihoven tak, aby mohl být vytvořen s různými technologiemi procesu. Ale může hradel opravdu změnit? :) Prosím, opravte mě, jestli jsem špatně tnx

Porovnej tyto dvě knihovny, budete vědět, výsledky by měly být různé. Všechny časové brány ', plocha ... jsou různé a nevíte jak vyřešit syntézu nástroje sáček-balení problém ...

ahoj, komponenty v knihovně, je prodávající závislá, tak je syntéza výsledek.

jiné knihovny mohou zahrnovat různé prvky, ex, v knihovně: NAND2 je zahrnut v knihovně B: NAND2 není zahrnuta v návrhu můžete využít mnoho NAND2 brány, jsou-li tato NAND2 brány mapovány na cíl knihovny, pro knihovny: syntezátor stačí použít NAND2 brány pro knihovny B: syntetizátor mohou používat NAND3/NAND4 realizovat NAND2 v návrhu. Při výpočtu hradel, nyní dostanete různé výsledky. Hodně štěstí

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back