Proč najmout studenti dělat stáže?

D

david90

Guest
Jaké jsou výhody při přijímání studentů na stáže do místo najímání zkušených pracovníků?

Umožňuje zaměstnavatelům hodnotit lidi neznámého talent úrovni a nabídnout ty dobré stálé zaměstnání, i když tvůj absolventa.

Chtěl bych být víc pragmatičtější:

Pokud je složitost určitého úkolu (*) není to, že vysoká vyžadují omezenou dobu, pak praxe je velmi levné řešení (porovnat 600e / m vs 2500e-3000E pro zkušené chlap).Vzhledem k tomu, že je finančně atraktivní pro společnosti, mohou nabídnout 'něco', should jednoho opravdu věnovat pozornost on ", jak takový jeden stáž může benefit from me learning hlediska?"and so forth, because obviously u dont do it for money.

"Konkrétně je to v souladu s mou kariéru projekt?"
A tak dále, protože samozřejmě u dont udělat to pro peníze.(*) Jako příklad úlohy, velmi často to pomáhá výzkumných skupin společností na start první vyšetřování v požadované oblasti nebo projektu.
Naposledy upravil Tahar dne 17 července 2006 17:17; edited 1 krát v celkové

Citace:

Chtěl bych být víc pragmatičtější, pokud jde o mě:pokud je složitost určitého úkolu (*) není to, že vysoká vyžadují omezenou dobu, pak praxe je velmi levné řešení (porovnat 600e / m vs 2500e-3000E pro zkušené chlap).Vzhledem k tomu, že je finančně atraktivní pro společnosti, mohou nabídnout 'něco', jeden by měl opravdu věnovat pozornost "Jak takové stáž může těžit mě od učení hlediska?"
"Konkrétně je to v souladu s mou kariéru projekt?"
a tak dále, protože samozřejmě u dont udělat to pro peníze.(*) Jako příklad úlohy, velmi často to pomáhá výzkumných skupin společností na start první vyšetřování v požadované oblasti nebo projektu.

Stážisté jsou ideální pro jednoduché úkoly, které žádný zkušený inženýr chce dělat.Navíc jsou levné.

snížit náklady na dotazování čas, HR času, dávek, a Můj soused zabiják.Stážisté mají tendenci tvrdě pracovat ... takže žádné OT, je zaplatit za tento dnů roku.

estradasphere napsal:

Stážisté jsou ideální pro jednoduché úkoly, které žádný zkušený inženýr chce dělat.
Navíc jsou levné.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back