Proč pad velikost menší než velikost otvoru, když v souboru gerber

A

amy87

Guest
Dobrý den, je tam někdo vědět, proč pad velikost stát menší než velikost otvoru, když v souboru gerber? Použil jsem DXP Protel 2006 k návrhu PCB. V uspořádání, můj pad velikost je větší než velikost otvoru, ale když v souboru gerber, Opačná situace nastala. Je tu někdo mi může pomoci vyřešit tento druh problému? Bezmocný

Který CAM nástroj, který používáte k zobrazení gerbers. to může být proto, že jste si stanovili ddont vrtací NC tabulku správně musíte nastavit vrtání velikostí v CAM nástroj podobný tomu použitý v DPS.

Nebo proto, že jste nepoužili RS274-X a nezadali si velikost clony správně?

Stačí přidat něco tady, Amy mi zaslal Gerber a vrtací soubory, které jsem naložená GCprevue a díry jsou rozhodně špatné velikosti (což potvrzuje továrník PCB). Bohužel to není jednoduchá záležitost na počtu číslic nebo jednotek. Nevím, Protel tak došly nápady i když jsme se snažili několikrát napravit. Jsem si docela jistý, že je příliš s tím, jak jsou vytvořeny vrtací soubory. Potřebujeme odborníka Protel! Keith

Měli byste uvést některé další informace. Jaké souborové formáty používáte pro NC (za předpokladu, že vrtačka velikost je problém, protože Keith hlášeny)? Má formát obsahuje nástroj velikosti s vrtacích dat? Pokud si pamatuju, výchozí Protel / Altium workflow nevede vás zahrnovat data nástroje během vrtání generace souboru. Protože jsem jen příležitostně práci s Altium, jsem prostě přidal velikosti v nástroji gerber, místo dalšího zkoumání problému.

Použil jsem RS-274-X formát. ne, je nástroj velikostí odděleny od vrtných dat. ale vychází to stále špatně. Je tam nějaké nastavení při uložení vrtací výkres. Coz včera Keith dej mi manuál pro tento soubor gerber cretaed. Ale rámus zmínit o vrtání výkresu. A je nastavení pro tento soubor gerber něco špatného. Prosím, pomozte mi ..

je tato záležitost pro všechny díry podložky thru? nebo některých konkrétních polštářky? V prvním případě můžeme podezření ncdrill generace metody nebo gcprevue. Pokud je proble vyskytující se u některých konkrétních polštářky znamená, že některé problém je tam s vaší knihovny / padstack. Otevřete geberu v GCprevue a kontrolovat majetek mědi podložku v horní vrstvě, ujistěte se, že je shodné s údaji PCB. Můžete otevřít ncdrill soubory díra info) pomocí poznámkový blok a mohou zajistit, zda údaje správné. Pokud je to možné můžete sdílet soubory Gerber spolu s ncdrill údaje?

Dobrý den, stále nemohu nainstalovat GCprevue dosud. Takže stále nemůže ověřit vrtací soubory sám. Já mohu sdílet soubor, ale problém je i dono, jak sdílet to tady? Prosím, pomozte mi ..

Dobrý den, stále nemohu nainstalovat GCprevue dosud. Takže stále nemůže ověřit vrtací soubory sám. Já mohu sdílet soubor, ale problém je i dono, jak sdílet to tady? Prosím, pomozte mi ..
můžete použít libovolný prohlížeč Gerber zkontrolovat Gerber. GCprevue je bez nádobí. gcprevue stažení na adrese: [url = http://www.graphicode.com/products/prevue # form1] GraphiCode - Původní Gerber prohlížeč [/url] sdílet soubory nejprve zipu všechny Gerber soubory v horní, bot, hedvábí , ...) pomocí programu WinZip nebo win RAR. pak klikněte na Go tlačítko Upřesnit. tam dostanete možnosti vkládat.

Ok, i post vrtací soubor a Gerber souboru zde. Naděje mi může pomoci ...

Ahoj Amy, problém je s daty CAD sám. zkontrolovat soubor "C: \ Users \ Amy \ Dokumenty \ NOVÉ \ cam1.rpt" nebo "cam1.drl". se říká, že mají 28 různých typů cvičení si myslím, že nějaká chyba je, že ve vaší generaci ncdrill (. DRL soubor) postup. podle těchto údajů nejmenší vrták velikosti v návrhu je 0,050 "(1.27 mm) a to je pro průchody! prosím zkontrolujte s příponou DRL generace postup znovu ..

Ano, jsem dvakrát zkontrolovala vrtací soubory, aby se ujistil GCprevue ukazoval mi správné hodnoty (někdy leží) a zjistil, že stejnou věc. Bohužel nevím, Protel, takže nemůžeme mluvit Amy díky kterým se to. Keith

Souhlasím s tím, že chyba je zřejmě již v návrhu Protel. I zmenšen cam1.drl až 50% a dostal částečně rozumné vrtací velikosti. Existuje však několik detailů, které nejsou manufacturable jako je např. více cvičení v bloku. Taky nechápu, proč je jich tam 14 různé vrtáky soubory byly vyrobené, většina z nich se vlévají. Čtyři obsahující údaje jsou téměř totožné, kromě evidentně nevypočitatelným cvičení v SMD podložku. Obrys DPS je zřejmě chybí Gerber pozemků, bylo by možné očekávat ve formátu *. Gm15 podle Protel / Altium standardu. Musím dodat, že nejsem zvyklý na provoz Protel s jednotkami Imperial (palců), může být vrták velikosti záměna souvislosti s ní. K tomu, abychom pochopili podstatu problému, měli byste to možné zobrazit snímek rozložení, nebo poštovní 68_design.pcbdoc. PS: Chcete-li přidat na obecnější poznámku: jsem vážně pochybovat, je-li design bude spolehlivě fungovat se současnou nabídkou a podzemní kabeláže a efektivně obejít bez čepice v blízkosti většiny logiky a paměti ICS. Je také doporučujeme používat širší stopy pro napájení. Při logické obvody na dvouvrstvé desky, tak bych se vždy snaží zapojit do nejmenší důvod a možná Vcc do sítě topologie.

Zákon jsem dono, kde můžete změnit dy. Není jich mnoho krokem potřeba udělat, aby k vytvoření Gerber souboru. Ale o vrtání souboru, i din nastavit libovolnou věc, protože dono kde se nastavení. Můžete mi říct, kde je možné provést nastavení?

podívejte na odkaz http://www.edaboard.com/thread12042.html doufám, že to bude pracovat pro vás. Pokud vše selže znamená jednoduše upravovat hodnoty v cam1.drl pomocí textového editoru a uložit (např.: T28C0.0500 prostředky Tcode 28 s vrtákem o průměru 0,050 "upravit, aby T28C0.0100 tj. Tcode 28 s 0,010" vrtáku průměru)

Už jste udělal vrtačku kreslení dát vědět, co výrobce velikost otvorů na to, co chcete, polštářky? Edit: Proč tak mnoho vrtací soubory? Určitě budete potřebovat pouze 2, 1 pro á a jeden pro non á.

View attachment 50354 Díky za pomoc. Vložím soubor pcb zde ... Naděje může najít aktuální problém přes něj. Příčina jednat nastavení následovali instrukce dy. Problém nastal ještě vůbec.

Bohužel, nemám uvedenou Protel verzi. S poslední verzí Altium, jsou vrtné nástroje zřejmě přidělen správně. Tak mě zajímalo, jestli je to problém konkrétního Protel verzi. Zdá se, že změna ve zpracování vyfrézovaných drážek J1, Altium vidí pouze dvě cvičení na hracích koncích. Tři cvičení pro každého bloku ve verzi vrtáku souboru způsobí možná problémy v DPS výroby, jak již bylo uvedeno. Osobně bych dal přednost větší kruhové podložky pro ty, DC konektory, protože mohou být vyrobeny v každém výrobce bez problémů.

Ahoj, myslím, že před tím jsem už špatně. I přímé uložení vrtací soubory ze souboru gerber odst. camtastic) tam, takže velikost vrtáku zákona je celková velikost díry a podložkou. Nyní, i uložit vrtací soubory ze souboru NC vrtání tam, velikost je správná. Takže izzit znamená, že jeden wehave vrtací soubory pouze?

Co se týče vidím, že nemáte unplated díry ve svém návrhu, tak jeden vrták NC soubor je správné. Ale měli byste definovat obrys desky v Protel designu, a zkontrolovat, zda výrobce PCB může frézované throughplated sloty pro konektor J1 z vašich současných vrtných dat.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back