Proč potřebujeme hysterisis vlastnosti pro vstup / RX

C

chang830

Guest
Ahoj,
Víme, že je vždy hysterisis characetristics pro vstup / RX.Někdo mi řekl, že existují dva resions pro necessarity pro tento hysterisis.
.............
Primární důvod pro hysterisis je, aby se zabránilo erros kvůli záležitostem, jako je signál odrazit / tlachání, jak jste zmínil.

To je také používáno k vyčištění nízké rychlosti nebo pomalé obracení signál křivky tak, aby nedocházelo ošklivé oscilací, kdy vstupní signál je v blízkosti spouště napětí / práh.
..............

První reson je snadné pochopit, pro mě.Ale já mám nějaké puzzle na druhé, někdo pls by.pomozte mi na to?

díky

Ve skutečnosti jsou to všichni ze stejného důvodu: pro snížení účinků hluku.

Když se signál změní stav rychle, je to jen v blízkosti hranice pro velmi krátkou dobu, a proto není tak citlivé na malé hlučnosti.

Když signál pomalu slews kolem hranice, zůstává v blízkosti hranice pro mnohem delší dobu.Během této doby žádný malý šum by znamenala, že tam a zpět.Tak to je hodně více citlivý na hluk.

Nejhorším případě je s DC signál, který je přesně na prahu.Můžete snadno pochopit, co to i velmi malý šum signálu by to v tomto případě.

souhlasí s tím, důvodem je především hluk.

přemýšlet o své situaci:
vstupní rychlost přeběhu je velmi pomalé, vstupní napětí jen dosáhnou práh, výstup spínače, velkého proudu dochází na GND, přístroj interní GND jde nahoru kvůli dluhopisu drátu zemi odpor, pak vstupní napětí je nižší než práh teď!pak se výstup přepne zpět!....................

Oscilace !!!!!!!!

Chcete-li výstup stabilní místo vstupního hluku signál!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back