Proč používat vyrovnávací paměť po ADC

I

itmr

Guest
Ahoj já jsem FPGA konstruktér a já mám pro vás malou otázku - Proč používat operační zesilovač jako vyrovnávací paměť po ADC hlavní důvod, proč Myslím, že je zvýšit zisk - ale někdo toldme, že jeho dobré pro sběr dat a já ne pochopil, proč?? dělá někdo mi může pomoci pochopit? Děkujeme, že u všech

Máte na mysli vyrovnávací zesilovač před ADC? Co je to ADC je vzorkovací frekvence? Věděli jste, že navrhované impedanci zdroje pro dosažení plného výkonu ADC?

MKO - Vím, že vyrovnávací zesilovač před ADC Předpokládám, že ke zvýšení zisku vstupního signálu - které pochází z jakéhokoli senzoru 4 Příklad. můj dotaz se vztahují se na konkrétní ADC nebo konkrétní vzorkovací frekvence - mám na mysli Jen chci vědět, co je potřebné pro výstupní vyrovnávací paměť 4 ADC ADC, kdy připojen k FPGA - myslím, že tam jsou 2 důvody - prvním je vyrovnávání napětí (ADC plot vzorků 3.3V a FPGA Předpokládám, že se 1,8 V ...) secound je, aby se zabránilo selhání v FPGA KDYŽ ADC faild nebo něco. jste měl větší důvod k této výstupní buffer?

To je low-pass filtr před ADC. To, že byl vypracován po ADC, neznamená, že je po ADC. Postupujte podle toku signálu.

JayantD jste pravdu, ale tam je vyrovnávací paměť po ADC názvem NL27WZ17DF - Podívejte se na to ... připojení do sériových dat, který pochází z ADC

itmr, NL27WZ17DF je dvojí neinvertující Schmitt spustil vyrovnávací paměti, a to operační zesilovač. Pokud se Vcc (pin 5) v této části (není uvedeno na schématu) je 1,8, to je používáno jako překladatel na úrovni 3,3 až 1,8. Má přepětí tolerantní vstupy. Takže i když je napájen 1.8V, bude tolerovat 3,3 výstupní signály z ADC. Viz katalogový list v [url = http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/104595/ONSEMI/NL27WZ17DFT2.html] NL27WZ17DFT2 pdf, NL27WZ17DFT2 popis, NL27WZ17DFT2 katalog, NL27WZ17DFT2 zobrazení::: ALLDATASHEET :::[/url] Doufám, že to pomůže, JayantD

Úroveň převod digitálních signálů může být nutné v některých případech, ale vy jste se ptal na vyrovnávací zesilovač op.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back