Proč se C program. Exe nemůže dostat výstup

H

hednast

Guest
Dobrý den. Mám problém. Když jsem se kompilovat v turbo překladač C můžu dostat za následek, že chci. Ale poté, co jsem sestavit projekt, který soubor do exe a spustit to exe, nechápu výsledky chci ještě. Proč je rozdíl mezi projektem a soubor zkompilovaný exe. Prosím asists. Děkuju.

To není mnoho informací dál. Řekl bych, že váš soubor projektu je nastavení, které se liší od nastavení, Turbo C výchozí projekt.

Hi C má dva výstupy: stdout a stderr neplatné fprintf (stdout, "...", neplatné ...); fprintf (stderr, "...", ...); ve většině systémů je samozřejmě stdout stderr, ale v některé tyto styly prohramming vlek se mohou lišit. můžete zkontrolovat v Linuxu (unixové systémy) s něčím jako 2> & 1, ... můžete zkontrolovat ve Windows s něčím, jako je myprog.exe [myparameter ....]> results.txt prosím znovu tyto kontroly a přístupy, a dejte nám vědět stavu. tnx

Hai ..... sorry jsem trochu pletou s danou odpovědí ......... zdrojový kód je pod ......... # Include # include int main () {int i; unsigned char * scrn daleko = (unsigned char * daleko) 0xb0008000, FILE * fp = fopen ("c: \\ \\ text.txt", "w"), pro (i = 0; i

Turbo C nemůže obejít HAL (hardware Abstrection Layer), používaných v PC. Budete muset použít Windows 2000 compitible překladač a použití MFC. Ne v mimo příkaz může být použit v prostředí NT. hlezna

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back