Proč Sim900 akceptovat některé na příkazy a resject mnoho dalších?

T

technologist14

Guest
ahoj všem, jsem newto těchto stránkách a doufám, že si odpověď na mou otázku zde. 1) Já používám sim900 module.hardware design je v pořádku a mohu posílat a přijímat na commands.But, že to není all.Commands jako ATI a na ITT + příkazy spouštět properly.But jako ATD, U + csmp fail.So mohu spouštět některé příkazy při (příkazy o modul vlastnosti jako sériová nu, ber ,...) ale ne příkazy SMS, volání, GPRS. i když modul začne, vyšle terminál po proudu: RDY + Cpin: NEVLOŽENA + CFUN: 1, co je smyslem výše uvedené chyby, jak to vyřešit? 2) když jsem se vstoupit na CPAS + modul + CPAS vrací: 2 podle at_command_set.pdf pg.69 To znamená, že "Neznámý (modul není zaručeno, reagovat na pokyny)", jak tento problém vyřešit? 3) Také zhruba 1 mi řekl, že bych měl zaregistrovat číslo IMEI inscripted na těle modulu v komunikaci úřadu, měl bych? může někdo pomoci? díky pokročilé

1. 1. chyba meaens, že modem nebyl zjištěn žádný SIM kartu v modulu .. vložit vaild SIM karty a zakázat její bezpečnostní heslo. 2. to nezpůsobí žádný problém, i když to reaguje. existují různé moduly, prodejci a různé firmware v každém modulu .. Existují různé moduly reagovat na tento příkaz v odlišným způsobem. CPAS vrátí postavení v mobilním zařízení . to by mělo vždy být v pořádku v reakci 3. Není nutné .. jak a kdy SIM karty je detekován odešle informace k poskytovateli služeb

drahá ckshivaram děkuji za ur u rychlou odpověď jsem také zkontrolovat napětí pinu SIMVDD a voltmetr ukazuje 0,02 (přibližně 0) Očekával jsem, že tento kolík být mnohem vyšší než tato hodnota není nic špatného? Myslím, že modul by mohl být poškozen (i když jsem si nezpůsobila žádné fyzické škody na to) Také jsem se snažil 5 další platnou SIM karty, ale výsledek je stejný. pokud Simvdd čep nemá žádné napětí, jak překonat tohle?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Odeslat zní v 20:29 ---------- Předchozí příspěvek byl v 20:26 ----------</span></span>
milý ckshivaram děkuji za ur u rychlou odpověď jsem také kontroluje napětí pinu SIMVDD a voltmetr ukazuje 0,02 (přibližně 0) jsem čekal Tento pin musí být mnohem vyšší než tato hodnota není nic špatného? Myslím, že modul by mohl být poškozen (i když jsem si nezpůsobila žádné fyzické škody na to) Také jsem se snažil 5 další platnou SIM karty, ale výsledek je stejný. pokud Simvdd čep nemá žádné napětí, jak překonat tohle?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back