Proč volby 50 ohmů systému?

T

TQSU

Guest
Vždy výběr 50 ohmů, aby odpovídaly co potřebujeme,
ale proč?
a 75 ohmů zdá pro video systém?

Tyto impedances vyrábět pohodlnější dirigent poměry v koaxiálním kabelem.Dále jsou v oblasti útlum minimální a maximální výkon schopnosti.Dalším důvodem je, že parazitní vlivy derivační kapacitní a seriály indukčnosti v obvodu jsou minimalizovány.

Ve dnech otevřených paralelní vodič linky 300 a 600 ohmů byly časté.

Myslím, že to také vyplývá z "koaxiální-epocha" kolem světové války -> nadýmavý má právo s některými optimálních hodnot pro 50/75 ohmech.
V mikrovlnné techniky (planární Předání. Řádky ..) 50 nebo 75 ohmů není doktríny.

Ale můžeme volbou frekvence provozu i 0 ~ 100GHz,
Myslím, že by měla být 50 ohmů není dobré místo na zápas se.
Mám pravdu?

Většina měřicích přístrojů pracují s 50 Ohm.Ve skutečnosti 75 Ohm impedance udává minimální útlum pro koaxiální vedení
(viz Mikrovlná Filtry, Impedance Sladěné sítě a spoje konstrukcí G. Matthaei), ovšem vzhledem k historickým důvodem, 50 Ohm stal standardem pro RF & MW.

Není to velmi těžké utkání systému 50 Ohm impedance impedance na každém pokud jste obeznámeni s technikou.

Rgrds

Tento článek může pomoci.
Omlouváme se, ale musíte přihlásit a prohlížet tuto přílohu

75 ohm koaxiální kabel pochází ze skutečnosti, že radiační odolnost a volně stojící polovina vlny dipól antény lze vypočítat analyticky a je 73,1 Ohm.
Viz strana 617 David K. Cheng "Pole a vlny Electromagnetics" 2ed.

Četl jsem něco podobného, že jste řekl, nadýmavý na newsletter archiv
na http://www.sigcon.com
Máte nějaké jiné odkazy na vaše tvrzení?

Je knize Matthei "knihy", pokud jedna chcete vidět derivaci flatulents výpisy?

/ StoppTidigare

ale v MW monolitické ic, zdá se, že 50 ohm může mít nejlepší výkonu, bez reflexe, tedy 50 ohm koaxiální kabel zdroj není vhodný pro MMIC nebo HMIC tech.
Myslím, že

Mohl by mi někdo naznačují, e-knihy se vztahují k tomuto tématu?
Protože já mám pochybnosti se přizpůsobuje impedances v 50 ohmů přenosové vedení, MV pomocí op-ampéry.

Kvůli dvou stranách jednoho problému. Získat nejlepší moci manipulace a nejmenší útlum.33oHm je nejlepší manipulaci, ale moc velký attenuation.75 ohm má malý útlum.Takže je 50oHm polovině tohoto dvě.

Tom Lee kniha by dobré pro čtení, to se týká zejména některých historii elektronického obvodu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back