Problémů se zálohováním z baterie RTC.

V

vdharan

Guest
Dobrý den, Iam pomocí PCF 8583P RTC od společnosti Philips. IAM propojení s PIC18F452. IAM s použitím 3,6 Ni-Cd baterie jako záložní baterie RTC, když systém je vypnut zdroj napětí. Když je systém napájení (+5 V), Ni-Cd baterie je nabitá. Můj problém je záložní baterie odtéká příliš rychle se v 30 hodin, ale je to ztraceno. Mám připojený k obvodu, který pomocí IAM. Nevím, kde Iam špatně. Může někdo mi dát návrh na řešení tohoto problému. Díky. S pozdravem, vdharan

Myslím, že odpor 2.7k je velmi velký, a proto se úbytek napětí na něm je mnohem víc. Takže napětí akumulátoru nemůže efeciently napájení RTC. Nemohl jsem najít RTC listu. Ale doporučuji vám, že si datasheet RTC pečlivě o připojení záložní baterie. Pro řešení quik na tomto okruhu, lze připojit zpětné diody paralelně s 2.7k ke snížení napětí ~ 0,7.

Ano, teď jsem odstranil odpor. Také jsem se spojila 33pf k baterii tak, že bude rovněž poháněn, pokud se nejedná o dodání. IAM testování je nyní nabíjení baterie a vypnutí systému. poznají o kapacitu baterie po několika dnech.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back