problém asi HFSS

Z

zfkyo

Guest
Používám software HFSS simulovat log-periodická dipólová anténa, která má 12 párů dipoles.When analying, okno Message Manager říká, že: [error] Původní ok, proces mesh3d: nárok na vrácení celé plochy triangles.I Don 't vím, jak tento problém vyřešit, a tak chci někoho o pomoc.

Právě jsem se vyjádřil k použití HFSS, a je to, že musíte udělat svůj strukturu co nejjednodušší.
li v úvahu, všechno a složitou strukturou, která bude trvat delší dobu a také počítač potřebují více RAM.

Jde o

Myslím, že (jak řekl mreza1355) jste vaše struktura poměrně složité, a můžete si dokonce vytvořili několik protínajících se 3D objekty.se snaží spojit je pomocí boolean \ sjednotit.

Myslím, že tato chyba se objevila při vytváření 3D ok má být použit při řešení antény.takže věřím, že to je hlavně kvůli nějaké chybě při vytváření struktury.

I hve měl stejnou chybu, než jsem se pokusil "sjednotit funkce a má pevné některé věci, ale v některých případech Istill mám stejnou chybu. Kontaktoval jsem technickou podporu, než o tomto problému a on zmínil se mi pro změnu adaptivní frekv . vaší rezonanční kmitočet. této pevné můj problém s touto chybou. Musel jsem vyladit adaptivní frekvence.

hi,

naleznete na následující příspěvek: a moje odpověď

ftopic120694.html

doufám, že to pomůže

zfkyo napsal:

Používám software HFSS simulovat log-periodická dipólová anténa, která má 12 párů dipoles.When analying, okno Message Manager říká, že: [error] Původní ok, proces mesh3d: nárok na vrácení celé plochy triangles.I Don 't vím, jak tento problém vyřešit, a tak chci někoho o pomoc.

Setkal jsem se s podobnými problémy dříve, a já jsem jej řešil prostřednictvím této způsoby:
1 Váš anténa je širokopásmový anténa, takže pro řešení frekvenci, jste měli lepší zvolit střední frekvenci frekvenčního pásma
2 pro diogue: řešení nastavení, na záložce "Upřesnit", zaškrtněte "UES nižší pořadí řešení" a změna cílové přibližně 0,1
3 doporučujeme přidat RAM na IG

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back