problém kolem stráže prsten, opravdu matoucí!

R

reneezl

Guest
Vím, že kryt kroužek se používá pro stínění.Ptap kryt kroužek se používá pro NMOS a připojený k VSS, zatímco Ntap stráž kroužek se používá pro PMOS a vázané na VDD.

Ale já nevím, jak k tomu dvojí stráž prsten?

1, bych měl stráž Ptap kroužek uvnitř, a Ntap stráži, nebo naopak?

2, Pokud jde o mixed-signal integrovaných obvodů, by posloupnost ochranného prstence být odlišná pro digitální a analogové části dispozice?

Díky předem!

Renee

ahoj ..

Máte-li dát doubble stráž ring-li, že je NMOS dát ptap gaurdring nejdříve někdy ntap a naopak.

Ve smíšených stráž vyzváněcí signál, který zní v analogové CKT izolovat, pokud z hluku digitální CKT.

Stráž prsten je stejný digitální nebo analogové.Obvykle nemáme požadují perfektní digitální CKT ..

S pozdravem,
Viren

Děkujeme Vám za Vaši odpověď!

Ale dvojí stráž kroužek není jen NMOS nebo PMOS.Vlastně jsem používá pouze jeden strážný kroužek pro ně (např. ptap kroužek pro NMOS, ntap kroužek pro PMOS), zatímco dvojitý kryt prsten je pro celý modul, jako opamps.

Takže, podle výše uvedených situací, která řada ntap a ptap stráže prsten mám použít?

Díky!

Můžete dát tělo-druhy kroužek nejblíže k S / D a
pult-druhu mimo ni.Jinak je zde
některé šance na pole-FET úniku z S / D
stejné polarity-kroužek.

dick_freebird napsal:

Můžete dát tělo-druhy kroužek nejblíže k S / D a

pult-druhu mimo ni.
Jinak je zde

některé šance na pole-FET úniku z S / D

stejné polarity-kroužek.

Můžete dát všechny NMOS v jednom těle vanou a všechny PMOS v jiném těle vany.Místo tělo pickup prstenec kolem každé vany a pak substrát tiedown kruh kolem celé věci.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back