Problém mřížky hodnoty uspořádání (help! !!!!!!!!!!!)

J

Jing

Guest
Dracula jsem běžet DRC. Rozlišení a mřížky hodnoty jsou definovány v souboru pravidel Dracula je 1nm. Neměl jsem DRC chyby. Ale někdo používá Calibre pro kontrolu DRC a dostal velké množství chyb, které je offgrid. Říkali, že správné výrobní mřížka je 10nm. Jediný způsob, jak se zbavit této chyby je překreslení celé uspořádání? To by bylo velmi nepříjemné, protože má čip je velmi, velmi velká. Je nějaký jiný jednoduchý způsob, jak tento problém vyřešit? [Size = 2] [color = # 999999] Přidáno po 2 minutách: [/color] [/size], když jsem se nakreslete rozvržení, jsem mřížku hodnotu 1nm. to je důvod, proč tam je offgrid chybu, pokud změna mřížku hodnotu 10 nm při kontrole Konžské demokratické republiky

Můžete hafta re-place and route to s vlastní sítě. To je to, co bych nakonec dělá. Sorta to udělal jednou, když jsem zjistil, že 0,025 sítě nemůže být použit pro těsnící kroužek, jak to, že byl 0,01 divisable. jelydonut

Můžete zkusit nastavit síť v proudící formulář. Zapomněl jsem přesný název volby. Můžete zkontrolovat možnosti formulář. Touto metodou mohou být všechny údaje polygon budou obsazena do sítě. Ale možná trochu šířky a rozteče porušení.

jak mě tam jsou dvě cesty, které jsem se pokusil jeden. 1 - Vyberte každý polygon vidět jeho vlastnosti a změny X & Y souřadnic. 2 - napsat dovedností soubor pro kontrolu sítě všech geometrií současné porovnat s aktuální požadovanou síť, ne-li plact se s přesností na správné sítě. Snažil jsem se ten první.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back