problém o simulaci dielektrický rezonátor s CST

G

gliet

Guest
Mám problém, o simulaci.
Mám simlated dielektrický rezonátor s eigenmode řešiteli, a teď chci vědět,
rezonanční kmitočet pod vlna incliding!
Navázal jsem režim, ale já nevím, právo, nebo ne!
pomozte mi!
Omlouváme se, ale musíte přihlásit do zobrazení tuto přílohu

Nazdar,

Stáhnul jsem si váš návrh, ale nerozumím nastavení.Pokud byste chtěli simulovat dopadající vlny, měli byste používat rovinné vlny jako buzení a ne WG-Port.Aby bylo možné pozorovat rezonance, můžete použít pole sondy v blízkosti nebo uvnitř rezonátoru, protože budete dostat nějakou S-parametrů.

Pouze v případě, rezonátor je uvnitř dutiny, nebo pokud máte nekonečnou řadu těchto dielektrických subjektů můžete použít port WG.

F.

RFSimulator, děkujeme za Vaši odpověď!
Udělal jsem to po svém psaní!ale sonda pole je reflexe incidention pole a pole, jak mohu pozorovat frekvenci rezonátoru ze sondy S-parametrů!?
pozdravy!

Nazdar,

Jen místo pole sondy uvnitř (nebo blízko) rezonátoru.Na rezonančních frekvencí, získáte silnější pole.Já to tak udělal.Viz výsledky ..

Rezonátoru je nadšen rovinné vlny z levé strany.Tři režimy jsou nadšeni uvnitř rezonátoru.Pokud změníte směr rovinné vlny, budete vzrušit jiné druhy dopravy.

F.

Nazdar,

Tentokrát vaší poslední konstrukce s dokonalým elektrickým GND nekonečné roviny pod rezonátoru.Buzení shora.

F.

hi thanks for your reply!
Jsem udělal druhý režim, ale zjistil jsem, že to není Souhlasím s Vaším simulace
Můžete mi dát vše, takže vám simulovat v CST (první a druhý režim)
následná simulace je můj výsledek!Můžete mi nějaký doporučit?

Nazdar,

MWS, kterou verzi používáte?5 nebo 2006?

F.

Nazdar

Sorry, I don't have MWS 5 nainstalovaný v počítači.Použil jsem lineární polarizace pro rovinné vlny s sebou na hlavní osy.Pomocí polarizace pod 45 stupňů.Jinak souhlasím výsledky OK

Můžete také mohla zvážit rozšíření rovině GND trochu daleko od rezonátoru.Boundareis jsou dost blízko na reonator.Pohybující se pryč zvýší accuray ..

F.

Hi RFSimulator
Děkujeme za vaši pomoc, jsem dosáhla určitého pokroku při svém výzkumu!Děkujeme vám!
Teď mám další problém, během mé první simulace, jsem náhodou následující chybová zpráva:

vzrušující, když se rovinné vlny materiálu na otevřené hranice, musí být homogenní

co je špatně, já nevím!
pozdravy!

Hi RFSimulator

Jen export model so 12 nebo 14 v případě, že pracuje v ver.5 pak gliet lze importovat
a získat správné struktury.Pokud jste použili parametry, zkopírujte soubor *. par příliš.

pl

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back