problém o výpočtu parametrů antény

Y

ycan

Guest
Ahoj všichni Jsem tu nový a také jsem se teprve nedávno začali používat HFSS. Jsem simulaci mikropáskového anténa. f = 2,5 GHz. S11 je docela dobře. V útlumu rezonanční frekvence je o-10dB. Nicméně nemohu spočítat antény parametry, jako je maximální directivitiy, maximálního zisku, max. U. jsou 0. nemohu ani plot záření patern nebo směrovost z "vytvořit daleko pole zprávy" po "vkládá mnohem pole nastavení" a vytvořit nekonečnou sféru. Co může být problém? Děkuji předem za Vaše odpovědi. Yigit

Obecně platí, že byste měli být schopni vidět vyzařovací diagram vynesením pomocí funkce "Vytvoření mnohem pole zprávy" po "Vytvoření nekonečnou sféru". Nejsem si jistý, v čem je problém s vašimi HFSS. Kterou verzi HFSS používáte?

Ano, mám airbox s čtvrtvlnný na 2.5GHz výšku a radiační boundry zadat všechny tváře airbox s výjimkou dolní tváře airbox. Vidím jen modré kouli, když jsem použít "vytvořit daleko pole zprávy" jsem pomocí HFSS 12.

Dobrý den, v projektu Správce oken je žlutá ikona nazvaná záření. Musíte udělat: Vložte daleko pole setup-> Infinite koule. Poté, co si můžete vytvořit mnohem pole zprávy. PS: "V útlumu rezonanční frekvence je asi 10 dB," není dobrý a myslím, že vaše anténa není správně uzavřeno. S.

Dobrý den Stephens, vím, že žlutý ikonu a já udělal totéž, co jste říkal. Nicméně výsledek je stejný. I cant "vidět žádné antény parametr. Ps: Já také vím, -10 db, není dobré, ale jak jsem řekl, jsem nový a já jsem v poslední době začal pracovat na tomto problému. Jsem schopen udělat jen-10dB. Můžete mi dát nějaké tipy pro stanovení odpovídající problém. Mimochodem děkuji za všechny odpovědi. Yigit

Dobrý den, Jaké patche to je? Používáte mikropáskového řádek připojený k opravě? Používáte mikropáskového řádku se spojkou slot? Používáte koaxiální spojení? Máte 50 ohmů pro mikropáskového linky nebo pro vás koaxiální připojení? (ZC na vybuzení portu musí být kolem 50 ohmů na frekvenci 2.5GHz řešení) Jaký druh portu používáte? Koncentrovaný? (Pro koaxiální například) vlnovod? jste dali dobré rozměry portu? Můžete vidět na polích v přístavu? Jsou mikropáskové pole (kvazi-TEM). (Není třeba: mít možnost "záření hranici na přístavy") Pokud mikropáskové vedení je přímo připojen k opravě, musíte dát letištní časy na opravy najít 50 ohmů, jako http://mwrf.com/Files/30/6993~~HEAD=pobj / Figure_01.gif Ahoj S.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back