T
Thomson
Guest
hi,
I když hledal nějaké webové stránky, a jen některé dokumenty, tyto problémy zůstaly nevyřešeny zatím!
Kód:# Include <iostream>
# Include <string>
int main ()
(
int chyby = 0;
string str ("velmi dlouho doslovný řetězec");
for (int ix = 0; ix <100000; ix)
(
int len = str.size ();
Řetězec str2 = str;
if (str! = str2)
Chyby;
)
)
cout <<"řetězec třída:"
<<Chyby <<"chybě \ n";
)když sestavené s g pod Linuxem, followng informace došlo:"String" načerno!
a samozřejmě několik dalších varování vztahující se k této chybě!A i kontrolovat hledání knihovny, která g použít při hledání standardní knihovna neobsahuje C standardní knihovna, která je pod jiný adresář!Nicméně, když jsem modifed první patří soubor "iostream.h", potom / usr / lib / c knihovny je vyhledávání, která obsahuje C standardní knihovna.Může mi někdo říct, jak vyřešit?Díky předem!Thomson
I když hledal nějaké webové stránky, a jen některé dokumenty, tyto problémy zůstaly nevyřešeny zatím!
Kód:# Include <iostream>
# Include <string>
int main ()
(
int chyby = 0;
string str ("velmi dlouho doslovný řetězec");
for (int ix = 0; ix <100000; ix)
(
int len = str.size ();
Řetězec str2 = str;
if (str! = str2)
Chyby;
)
)
cout <<"řetězec třída:"
<<Chyby <<"chybě \ n";
)když sestavené s g pod Linuxem, followng informace došlo:"String" načerno!
a samozřejmě několik dalších varování vztahující se k této chybě!A i kontrolovat hledání knihovny, která g použít při hledání standardní knihovna neobsahuje C standardní knihovna, která je pod jiný adresář!Nicméně, když jsem modifed první patří soubor "iostream.h", potom / usr / lib / c knihovny je vyhledávání, která obsahuje C standardní knihovna.Může mi někdo říct, jak vyřešit?Díky předem!Thomson