Problém při vytvoření podkladu model PCB v @ DS? Helpppp

W

Waltz_Fan

Guest
Ahoj, přátelé Tady mám problémy za vaši pomoc. Chci vyzvořit substrátu modelu moje deska PCB v ADS. Jak vidíte na přiložených souborů, signální linie je na layer2. V přízemí je layer6. Na layer1, 3,4,5, není tam žádná Singal linky a zemi. Zde chci simulovat tento druh PCB přesně od 800MHz až 2 GHz. Níže je moje otázka: 1. Mikropáskového substrátu je nejvíce easy.But je layer1 nad layer2. Je výsledku simulace pomocí přesného MSTUB kdybych sbírat layer1? 2.Of couse Vícevrstvé Substrát je přesnější, ale složitější. A layer1, 3,4,5 je k ničemu pro mě, ale nelze odstranit v praxi PCB. Takže chci, aby to bylo mezi layer2 a 6 jako celek substrát. Během caculating substrátu výšky a dielektrická konstanta, Jak se vyrovnat s layer3, 4,5? Vidíte, oni jsou vlastně ne-existují pro mě. 3. Nejdůležitější otázka: Mohl byste mi prosím dát nějaký návrh, že jaký druh podkladu bych měl použít? Mikropáskové? Páskové vedení? Vícevrstvé? Nebo jiné? Pokud Vícevrstvé, MLSUBTRATE (n?) By měly být použity? Nemůžu se dočkat, až si vaši odpověď! Díky moc

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back