Problém po změně CM8888PI na MT8888CE DTMF IC

J

jcding1980

Guest
Nazdar

Každý, kdo stojí před stejným problémem jako já?Dříve jsem vytáčení projektu je činnost citlivý s CM8888PI vysílač DTMF.Avšak vzhledem k CM8888PI (od Calmicro) není ve výrobě, takže už jsem se rozhodl použít MT8888CE (od Zarlink) ji nahradit.Poté, co jsem změnit čip, bude projekt nevytáčí ven.Anyone got any ideas?Nebo je tam nějaký rozdíl mezi těmito dvěma čipy?Potřebuji pomoc naléhavě ..Díky.pozdravy.

Firma Panasonic przedstawia dwa nowe modele aparatów kompaktowych: 16,1-megapikselowy DMC-FS18 i 14,1-megapikselowy DMC-FS16 o jeszcze smuklejszym, bardziej kompaktowym i stylowym profilu. Oba modele wyposażone są w nowo opracowany, wysuwany obiektyw LEICA DC. Ten 28-milimetrowy, szerokokątny obiektyw z czterokrotnym powiększeniem optycznym (odpowiednik zakresu ogniskowych 28-112 mm w aparatach 35 mm) ma bardzo kompaktową konstrukcję, która mieści się w smukłej obudowie aparatu.

Read more...

Nazdar,

Porovnáním těchto dvou listech, zarlink použití 4.7meg rezistor mezi pin OSC1 a Vss.Carlifornia Micro zařízení nemají.Meabe oscilátor na čipu se nespustí.Pokud nemáte tento odpor na svém palubě, zkuste ji přidat.

Také zkontrolujte načasování rozhraní MPU.
Například je stanoveno TAH na minimálně 10 ns na čipu CMD
a 26 ns pro čip Zarlink.

/ Rambo

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back