Problém s čipem RS485 ADM2483

S

smartshashi

Guest
Snažím se komunikovat dva ADuC7022 ARM řadiče wth RS485 pomocí ADM2483 čipy a to jak z analogových zařízení. Já problém s ADM2483 čipu. Datasheet popisuje čep ne. 7 (PV - Power platí vstup) by měly být vysoké, když je Vdd> = 2V pro normální provoz. Ale když to stále vysoká Tx Rx funguje a není a pokud udržovány na nízké úrovni Rx a Tx funguje ne. Pokud někdo pracoval na tomto čipu, prosím vyřešit můj problém. Pokud máte design hardwaru prosím pošlete mi. S pozdravem Shashikant

Dobrý den, i když jsem ještě pracoval přímo s čipem, specifikace jsou zcela jasné. Musíte se řídit platnou pin napájení vysoké, když VDD nad 2V. Nyní budete muset učinit DE pin pro přenos high a dělat RE-pin pro příjem nízký. Pokud vám nevadí, že příjem signálu, i když přenášet, můžete groung RE-pin trvale. Ale, být poloduplexním připojení, měli byste se DE pin vysoká pouze, když budete chtít předat. Pokud vaše připojení jsou vhodné s VDD1 a VDD2 aplikované, a přesto čip nefunguje podle logiky výše uvedeného, ​​je něco špatně s čipem. S pozdravem, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Jsem ovládání FV pin regulátorem nyní. Zatímco Vysílací i udržet vysoký a nízký příjem a funguje naprosto v pořádku. Ale list není říkat takhle. S pozdravem shashikant

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back