Problém s LCD měniče deska

S

Spork

Guest
Dobrý den, nejsem si jistý, jestli je to správné sekce, ale zdálo se nejvíce relevantní. Mám LCD monitor, který se zapne a zobrazí obrázek velmi pěkně, po dobu 3 sekund před podsvícení vypne. Teď, když jsem si pěkný displej, mohu předpokládat, že skutečné žárovky (studená katoda) je v pořádku a měniče deska je část, která se nedaří. Teď už vím, že je levný nahradit celou tabuli, nebo celý monitor v tomto případě, ale já hledám pochopit, jakou část (y) by se nedaří. Chci říci, že je kondenzátor problém, ale mám několik kondenzátorů na desce a žádný praskají ve švech, byl jsem přemýšlel, co bych měl udělat, aby test, nebo to, co ostatní části jsem měl podezření. (Mám přepracovat stanice a multimetry, ale ne o-působnosti dosud, takže moje testování může být omezen) Pomoci by ocenili, Spork

Já jsem pracoval na Benq 17 "LCD monitor FP737s. Nemám žádné světelné reklamy vůbec. K dispozici jsou čtyři celkem dva horní, dva dolní. Když se podívám na okruhu, i najít žádné napětí vůbec v sekci podsvícení střídač, který je stejné PCB jako deska napájení. Nemám schéma, tak já jsem kreslení mi jedno. pomalý proces, já jsem v sekci AC most, který měří na 164 VDC na filtrační kondenzátor. Zatím je to dobré. Moje místo na vy, je budete muset sáhnout a podívat se na okruhu fyzicky a logicky (schematicky). pošta žádné připomínky.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back