problém s mým počítačem

L

leunglhz

Guest
můj stolní počítač není zobrazení, obrazovka černá, když jeho zapne.

někdo vědět, co je špatně?Myslím, že tam té špatné s I / O port.

a kde najdu schéma základní desky?(A7n266-vm)

thx

Já bych zkontrolovat kabel monitoru a pak napájecí napětí napájení.To je většinou nespolehlivá části systému, kde porucha je možné.

Ahoj i já mám stejné desce .. Asus A7N266-VM a já náhodou servisního manuálu taky .... ale ne soft kopii ....

I čelí tomuto problému s displejem a jsem ladil pomocí BIOS ... Teď, když u NEJSOU pokročilý uživatel, pak se nedoporučuje u jít do BIOS .... jinak odpověď tkví v BIOSu ...

První problém by nastal, pokud u přidali grafickou kartu .... nebo Vaše na čipu grafické ovladače jsou opékané ....

Je-li u mít grafickou kartu (Alternativní způsob, jak zobrazit obsah na monitor), pak u přikročit k bios a vybrat video nastavení AGP ...

Je-li u dont mít grafickou kartu pak myslím, že u někoho požádat o zapůjčení to a zkuste to experiment ... Tímto u willl pochopit, zda je vaše základní deska je vadná, nebo ne ...
Pak u může jít na kontrolu kabely a jiná spojení ....Doufám, že to pomůže ... Na zdraví ...

i test s jinou monitor a kabel, ale fotografie nefunguje.

Vlastně nemám zkušenosti s Bios.

Mám na mysli nahradit ji novou grafickou kartu, a mám starou grafickou kartu (není jistý, jestli to ještě funguje).

I zapojen kartu, ale stále není zobrazení.Musím změnit video nastavení v BIOSu?, Ale jak to mám udělat to s displejem na obrazovce.

Thx

Černá obrazovka - to systém vykazovat žádné známky života?Možná počítače napájení je zcela mrtvý.

To práce na chvíli a hned je to rozbité, nebo je to nový systém, který nikdy nepracoval?

Pokud je to nový systém, máte na základní desce manuál, a jste sledovat pokyny k nastavení?
http://support.asus.com/download/download.aspx?modelname=A7N266-VM

Je to starý počítač (~ 5 let)

Prostě to najednou 'začernit' jeden den.

Zkoušel jsem napájení na druhém počítači a funguje to.

Zde je reakcí na počítači, kdy moc je zapnutý

Ventilátory se obrátil na
Základní deska reaguje znít "beap" jednou.
Žádný zjevný přehřát na základní desce.

Thx

Je tam základní deska název firmy jakékoli info na obrazovce monitoru.Když zapnutí počítače?

když nic, pak zkuste tuto.

vyjměte síťový kabel z počítače a pak odstranit všechny kabel od základní desky a harddisku-cd-dvd-rom-napájení a vyčistěte desku a dát nějaké světlo tepla fén na základní desce pak refix všechny kabel.

Pozor, musíte mít pamatovat všichni kabeloví connectore, kde to bylo.nebo budete potřebovat základní deska manuální knihy ..WBR

Není nic na obrazovce, když je zapnutý

Již jsem odstranit všechny prach na základní desce, ale to stále nefunguje

Už jste testovali monitor na jiném počítači?

Můžete slyšet váš pevný disk kope v?(I když na obrazovce by se mělo objevit něco dříve, než se to stane tak jako tak).

Zkuste vymazat CMOS (obvykle jumper umístěn vedle baterie).

Thx

mohl byste vysvětlit trochu víc o "clearing CMOS", protože si nejsem jistý, jak na to

Zkontrolujte, zda vaše základní desky příručce.Tam je jumper na hlavní palubě v souvislosti s CMOS.najít a když je počítač vypnut, ale vezměte si ji ven a dal ji zpět na místo.Vaše CMOS budou vymazány.

Všechny beaps vztahuje k něčemu.Bylo by to zmínit v BIOSu.Ozve se zvukovou indikací problému.
Pokud to pípne jednou, pak by byl problém, když dvakrát pípne, potom B by byl problém, pokud třikrát pípne, pak C bude problém, a tak dále.
Tyto zvukové signály jsou jasnou známkou musí uživateli sdělit, o tom to je problém.Pokud nemáte manuál, doufám, že by mohl najít manuál přímo od internet.Check co pípá odkazují na které problém, pak můžete zaostřit problém.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back