Problém s optimalizací

K

kaps_nit

Guest
Nazdar,

V současnosti dělám Msters můj projekt.A zahrnuje jeden optimalizace.
Teď je problém najít optimální soubor hodnot pro soubor proměnné (3 / 4), pro které je soubor funkcí těchto proměnných (všechny mají stejnou jednotku) bude mít minimální hodnotu (nebo v rámci určitého rozmezí, řekněme 0-12 mikronů).
Jeho jedna multivariable multifunkční optimalizace.

Může mi někdo navrhnout, jak mám postupovat?

Jakýkoli druh pomoci by bylo velmi appriciated.

Díky

Szkodliwe programy działające w ramach akcji cyberszpiegowskiej Miniduke w 2013 r. nadal mają na celu rządy i inne organizacje – donoszą badacze z Kaspersky Lab. Nowa platforma Miniduke’a – BotGenStudio – może być także wykorzystywana przez organy ścigania i tradycyjnych przestępców.

Read more...

Jak nelineární je váš problém?Pokud hledáte rychlé řešení, zkuste lsqnonlin příkaz v MATLABu.

-Tip

Mám uvedené tímto příkazem 'lsqnonlin' v Matlabu.Ale jak jsem mohl vidět jen najít řešení pro jednotlivé funkce.
Ale můj problém je optimalizace pro několik funkcí.

Stále můžete používat lsqnonlin funkce.Jedním z jeho argumentů je vstupní pole X, které budou obsahovat vstupní argumenty pro jakýkoli počet funkcí máte na mysli.Ty pak budou muset vytvořit vlastní jediné funkce, která bude mít tyto vstupní argumenty a volání všech dalších funkcí máte na mysli.Funkce píšete, pak se vrátí na výstupu ze všech ostatních funkcí na lsqnonlin.

-Tip

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back