Problém s pomalou reakci SIM900D

V

vipin kumar

Guest
Ahoj, já používám SIM900D modul své vozidlo TRACKER to funguje dobře, ale její reakce je pomalá ve srovnání s SIM300D které jsem používal dříve, ale AS SIMCOM zastavil VÝROBNÍ SIM300D Takže jsem přejít na SIM900D.BUT NEMŮŽU tolerovat pomalé reakce Jestliže máte nějaké řešení pro upgrade MY PRODUKTU SIM900D PROPERLY.AS Já používám stejný hardware SIM900D FOR SIM300D to může být problém, ale společnost říká Oba jsou stejné, a nevyžaduje žádnou změnu hardwaru. :: prosím, pomozte mi, jestli má nějaké zkušenosti s SIM900D Díky předem

Můžete mi prosím po nějaké další informace? Je to vyřešit teď?

Ahoj, já používám SIM900D modul své vozidlo TRACKER to funguje dobře, ale její reakce je pomalá ve srovnání s SIM300D které jsem používal dříve, ale AS SIMCOM zastavil VÝROBNÍ SIM300D Takže jsem posunout K SIM900D.BUT I nemůže tolerovat pomalé reakce Jestliže máte nějaké řešení pro upgrade MY PRODUKTU SIM900D PROPERLY.AS Já používám stejný hardware SIM900D FOR SIM300D to může být problém, ale společnost říká, že obě tyto jsou stejné A nevyžaduje žádnou změnu hardwaru.:: prosím, pomozte mi, jestli má nějaké zkušenosti s SIM900D Díky předem
Já používám sim900D ve svém projektu a nejsem schopen se dostat nějakou odpověď od zařízení. Ověřil jsem veškerý hardware, vše je v pořádku, kromě sériové komunikace .... Jakýkoli návrh na řešení tohoto problému?

Já taky tady ... všechna připojení byla nastavena jasně .. vlastní napájení, správného použití datového kabelu .. vyzkoušeli všechny přenosové rychlosti zadáte určitá ... ale žádná komunikace byla z mého PC do sim900D .. bylo vyzkoušeno sim500w a sim300d všechny v pořádku .. kromě sim500w jeho příkazy GPRS ... doufám, někdo by nám mohlo pomoci .. bylo odesílání zprávy SIMCOM .. ale žádná odpověď zatím ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back