Problém s synchronizačního signálu s dopravcem oživení demodulace QAM

T

thieuhiep

Guest
Ahoj, právě jsem studoval FPGA na krátkou dobu. V té době jsem byla úspěšně QAM-16 modulace projektu VHDL kódu. Ale teď, když se snažím postavit QAM demodulace, jsem se setkal s velkým problémem. Udělal jsem demodulaci v Matlabu, ale v FPGA, nemohu synchrolize přijímat signál s dopravcem oživení. Myslím tím, že nemůže zotavit symbol hodin od přijímat signál. To je důvod, proč demodulace nefungovalo. Prosím, řekněte mi, jestli máte nějakou radu, kód nebo materiál o můj problém. Díky předem!

Do dopravce a synchronizace hodin před 16 QAM demodulace signálu.

Ahoj, můžete mi prosím sdílet ur verilog QAM kód. Dělám poslední rok proj na 16QAM pro SDR. Díky za sdílení. Můj mail id: hemalatha.bk87 @ gmail.com
Ahoj, právě jsem studoval FPGA na krátkou dobu. V té době jsem byla úspěšně QAM-16 modulace projektu VHDL kódu. Ale teď, když se snažím postavit QAM demodulace, jsem se setkal s velkým problémem. Udělal jsem demodulaci v Matlabu, ale v FPGA, nemohu synchrolize přijímat signál s Carrie, prosím, řekněte mi, jestli máte nějakou radu, kód nebo materiál o můj problém. Díky předem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back