Problém s výstupem pro připojení infračerveného detektoru na okruhu

A

al55

Guest
Ahoj, právě jsem koupil Panansonic infračervený detektor, a já jsem potíže dostat se do práce. ive zahnutý nahoru okruhu stejné jako odkaz: http://davebodnar.com/railway/Pulsed_IR_Article/ , ale můj problém je, nemohu dostat TTL výstupní napětí 0, když žádný signál, je přítomen a 5V když signál je přítomen. Z nějakého důvodu im getting výstupní napětí přibližně 3,6 V, když žádný signál 38kHz je přítomen, a pak výstup výkyvy na přibližně 1V nebo tak s Signál, ne to, co jsem si myslel, že by bylo. Mým hlavním cílem je propojit výstup detektoru na digitální vstup PIC bez vnějších obvodů. Jakékoliv myšlenky?

[Quote = al55] Z nějakého důvodu im getting výstupní napětí přibližně 3,6 V, když žádný signál 38kHz je přítomna [/quote] To je akorát máte k účtu pro LED pokles někde mezi 1 až 3V není neslýchané. To je ještě dobře v práh detekce (logika 1) většiny TTL zařízení. [Quote = al55] výstup výkyvy na přibližně 1V nebo tak [/quote] To zní, jako bys měl chytit dioda pro relé v pozpátku.

Pro přijímač im pomocí žádné vnější obvody jen detektoru a měření výkonu volatge s multimetrem při 38kHz je dar, a když to není, ale im stále dostává stejné výsledky? Díky za odpověď.

Ahoj jsem použil stejný detektor, a to má jít vysoko, když nezjistí dopravce, a zůstat nízké, kdy dopravce signál present.I nepamatujete z rukou skutečné hodnoty nízké, ale listu určuje maximální 0.5V.You zvyklý dostat 0V pro dopravce odhalit. , Proč jste jen dostat 3.6V na výstupu, jak se máš dodává Vcc na detektor? Zde je to, co jeho má vypadat.
4tzm0pz.gif
CH2 (BLUE) je detektor výstup. CH1 je dopravce. (Burst přenos) jsem zapomněl svůj CH2 byl v AC spojovací měření průběh (signál) na výstupu detektoru je vysoce 4.42V, kdy by žádný dopravce detekován a-0.4V, kdy dopravce bude present.Disconnecting dopravce by měl vytáhnout výstupu detektoru se v blízkosti vašeho železniční napětí

Díky Vám za odpověď max0412, i použité obrázky pwm a experimenetd s differrent frekvencí a cla poměry mezi 3.8kHz - 40kHz a našel detektor pracoval jako určené (TTL výstup) na 25kHz při povinnost poměru 50%. Nevím, proč to funguje na této frekvenci, kdy dopravce frekvence detektoru je 38kHz. Jakékoliv stopy? [Color = darkred] [/color] [color = red] [/color] [color = orange] [/color] [color = hnědá] [/color]

zkuste použít CMOS ekvivalent IC ... TTL doesnt přejít kompletně v důsledku poklesu přes tranzistory musí splňovat ve svých vnitřních obvodů ... zatímco CMOS je schopen přepnutí z asi 0.2 až 4.8V ..... S pozdravem

Ahoj Pokud váš naprosto jisti, vaše generování 25 kHz s PIC (měření s rozsahem frekvence nebo počítadlo), pak bych test jiného detektoru, pokud máte jedno, protože je něco špatně s tím jeden. Nikdy jsem testoval nízké a vysoké frekvence detekční rozsah detektoru, ale i kdyby BPF nebyla polehčující signál, že pomalý, že by měl ještě být schopen detekovat 38kHz.It by měla mít nízký asi 34kHz k vysoké na 43kHz. 38kHz Dopravce rovněž musí být modulován na 1.25kHz nebo 20ms countinous jsem za předpokladu, na 20ms 20ms pryč. Já jsem vždycky praskla Tx. Většina ostatních detektorů odmítne un-modulované nosné, jako hluk. To není výslovně uvedeno v listu, ale je to asi případ. Ukazují dopravce buď v burst přenosu (jako výše) 1.25kHz nebo kontinuální (20ms). To je pro PNA4602M
Code:
 http://www.semicon.panasonic.co.jp/ds2/SHE00044CED.pdf

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back