Problém s XILINX Spartan3 STARTER KIT

J

Javad

Guest
Zdravím všechny,
My Xilinx Spartan3 Starter Kit doen't naprogramovat prostřednictvím svých JTAG3 kabel.DOPAD říká, že je mnoho Unkown zařízení na JTAG řetězce, když jsem ho požádá o inicializaci JTAG řetězci.
Chipscope nezdaří o inicializaci taky.Nevím, kde je problém.Jak si mohu ověřit, že FPGA-sám-není poškozen?Jak nastavit to s jinou metodou?

Které ISE Web-Pack používáte?
Obvykle unpatched 6.2i bude produkovat stejné problémy.

/ Jego

Použijte WebPack 6,3 * poslední * servicepack (6.3.03).Je to 200mb download tak být upozorněni.

Hodně štěstí.

Možná to zní hloupě, ale pracoval pro mě ..Pokud váš pomocí paralelního III s JTAG jsem zjistil, že logika uvnitř nemá rád 3.3V napájení připojen k Vcc ..to způsobil libovolný počet zařízení má být detekován u každého skenování, atd..

Poté, co jsem jen tak nechat VCC vést viset a pouze připojit zbytek problém zmizel ..

jelydonut

Ahoj,
Prosím zkontrolujte nastavení režimu nastavení propojek: M [02:00], pokud chcete použít JTAG pro lownload FPGA, musíte nastavit na "JTAG" režimu těmito jumper.
Můžete si najít to, co říkám v "Uživatelská příručka", kapitola 9, page36.Jde o

HI!

Tento problém se mi stalo taky!Bylo to stejné jako Vy!

Řešení pro mě:
Měl jsem Win2000 Proff SP2.

1.Změnil jsem na WinXP Proff.
2.instalován ISE 6.3i WebPack
2,1 POZOR nemáte nainstalovat MULTILINX řidičům při zeptal.
Zkontrolujte pozorně tuto dříve než přikročí k installation.Deselect to
v seznamu možností instalace.
3.pokračovat s ISE WebPack install.
4.Restart, jak je požaduje (ale podle mého názoru nemusí být na to)
5.vytvořit bit soubor s ISE a používání dopad s automatickou kontrolu na hranici scan.
6.Na palubě Spartan3 na konektoru J7 pouze uprostřed spojení by mělo být ponecháno ostatní OFF.
7.Požární vaše bit s JTAG kabel a máte hotovo.jde maxer

I poradenství migrovat na JTAG4, méně problémů a mnohem rychleji
a ještě podporovaných z Xilinx.

afnam napsal:

I poradenství migrovat na JTAG4, méně problémů a mnohem rychleji

a ještě podporovaných z Xilinx.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back