Problém se správným dostat zisk v HFSS simulace

A

ablendos

Guest
Ahoj .. I simulovat anténa s HFSS. Ale mám dobrý VSWR, freauency bod a vyzařovací diagram. , Ale zisk je vždy špatné na dipólu, monopole a anténa. Do mě někdo nějaký způsob, jak opravit tento problém?? Děkuji

Mnoho věcí může mít vliv na zisk, např. krmení zápas sítě. Prosím, nahrajte si stuctures, a mnoho dobrých lidí vám pomůže zkontrolovat. asdfaaa vám pomůže, a můžeme se také poučit se z nich. ^ _ ^

Ahoj .. viz můj dipól strusture a mám problém se zeptat. (1) sloution typu (2) hranice vzdálenosti

1.Driven Modální - počítá modální na bázi S-parametrů. S-matice řešení budou vyjádřeny v dopadajícího a odraženého pravomoci vlnovodu režimů. 2. Řízený Terminal - počítá terminál S-parametrů Multiconductor portů vedení. S-matice řešení budou vyjádřeny v terminálu napětí a proudů.

Už jste počítal vstupní impedance? nyní, ve své struktuře byl koncentrovaný přístav impedance předpokládá 50 ohmů.

Ahoj .. Mohu dostat dobré VSWR výsledek. Ale můžu se dostat směrovost 2,15 dB pro dipólu. Děkuji za Vaši odpověď ......

Najednou jsem si uvědomit, že délka každého ramene dipólu by měl být o něco kratší než jedna vlnová délka dále v konstrukci. Protože na konci každého ramene, proud není nulová, a ekvivalentní délky dipólu bude trochu delší. S pozdravem!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back