problém v ISE: Knihovna moduly

D

Dylan01

Guest
I am using Xilinx ISE nástroje.V Spartan3 knihovně modulu jako a2, OR2 atd. jsou k dispozici.když jsem tento modul a instantiate nimi v floorplanner je zobrazeno pouze vstupní / výstupní buffer.a žádný jiný hardware.While když jsme psát nějaký kód chování, jako je přiřadit c = a & b, v tomto případě floorplanner je zobrazeno vstupní / výstupní buffer s funkcí generátor, tj. look-up tabulky.
V souhrnné zprávě také a2 modul případě přístroj využití je 1 a2 je
Buňka Použití:
# Bel: 1
# A2: 1
# IO Nárazníky: 3
# IBUF: 2
# OBUF: 1

ale v druhém případě písemně přiřadit
Buňka Použití:
# Bel: 1
# LUT2: 1
# IO Nárazníky: 3
# IBUF: 2
# OBUF: 1

Jaký je rozdíl zde v předloze, 2 a LUT2.nemá Spartan má nějaký speciální hardware pro brány, protože shoud map na některé LUT.
Jsem velmi zmatený, pokud mohu použít knihovnu modulu Kde je jeho hardware.Implementing vyšší modul jako counte s knihovnou modulů je velmi menší optimalizován ve srovnání s tím, co je inferred.can někdo pomoci mne v tomto bodě

XST syntezátor výstupy odlišné a LUT a primitiva, nicméně mapper přeměňuje všechno LUTS, takže to, co dostane směrována.Zkuste použít FPGA Editor místo Floorplanner pro zobrazení směrována čipu.Budete jasně vidět stejný typ LUT v obou případech.

Nevím, co Floorplanner dělá.Nechápu spolu s tímto programem, tak jsem nikdy použít.

Ano, máte pravdu, udělal jsem to s FPGA editor a mám stejné výsledky.Já jsem také zmatená, co floorplanner dělá.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back