H
hm_fa_da
Guest
hi;
Nevím, jak obnovit grafický LCD (GDM12864a)
V listu je to se říká, že systém může být initilialized nastavením RSTB terminálu na nízké úrovni, když se obrací zapnutí.
to neznamená, že není možné obnovit i LCD, pokud je to moc připojen a uprostřed používat?
pokud ano, mám problém, že můj MCU je rovněž připojen k moci, zatímco na LCD je připojen, takže nemůžu clr RSTB před mocí být připojen!
a co je resetbit při čtení stavu LCD?
Je aktivní RSTB nízké nebo vysoké aktivní?
by měly mít i RSTB kolík nízký nebo vysoký, dokud resetbit ve stavu jde nízký?
Mám mnoho způsobů, jak zkoušet a dostal výsledek, ale není dobrý a jistý výsledek, například i připojení k RSTBpin vcc a poté byl připojen moc i LCD a MCU, někdy to fungovalo!ale ne vždy ....
A teď chci znát přesný a pravdivý způsob reseting LCD?
Díky všem ....
Nevím, jak obnovit grafický LCD (GDM12864a)
V listu je to se říká, že systém může být initilialized nastavením RSTB terminálu na nízké úrovni, když se obrací zapnutí.
to neznamená, že není možné obnovit i LCD, pokud je to moc připojen a uprostřed používat?
pokud ano, mám problém, že můj MCU je rovněž připojen k moci, zatímco na LCD je připojen, takže nemůžu clr RSTB před mocí být připojen!
a co je resetbit při čtení stavu LCD?
Je aktivní RSTB nízké nebo vysoké aktivní?
by měly mít i RSTB kolík nízký nebo vysoký, dokud resetbit ve stavu jde nízký?
Mám mnoho způsobů, jak zkoušet a dostal výsledek, ale není dobrý a jistý výsledek, například i připojení k RSTBpin vcc a poté byl připojen moc i LCD a MCU, někdy to fungovalo!ale ne vždy ....
A teď chci znát přesný a pravdivý způsob reseting LCD?
Díky všem ....