Problém ve ic5141

B

balun

Guest
Vzhledem k možným problémům v IC50, Instaloval jsem ic5141, ale to co jsem zjistil, že je to velmi velmi pomalu otevírat "Analog Design prostředí" v Virtuoso, v CDSLog řekni mi, že
Upozornění:
Nelze převést řetězec "-b & h-lucida-středně-r-normal-sans-*- 140 -*-*- p-*- iso8859-1" s typem FontStruct
* Chyba * Nelze navázat spojení s WaveScan.Prosím ukončete a znovu spusťte-ponk.
V ic5141 je otevřena bez "lmgrd ***"( nastavit licence), je příčinou?

Jakou linux systém právě používáte?Doporučuji redhat 8 nebo RHEL 3

Také jsem trpěl stejným problémem.
Bohužel,
mám stejný problém se zkušenostmi v Mandrake, Redhat 7, Redhat 8 a RHEL 3.
Nicméně, moje podezření, že vy jste není podporou wavescan.Myslím, že používáte licenční soubor pro IC50.
V wavescan je nově vybaven tak, aby IC5141, tak licenci pro IC50 nefunguje IC5141.
Moje očekávání se můžete použít IC5141 s licenční soubor pro IC50, pokud použijete waveview místo wavescan.I
didn't zkusit, ale myslím, že to je možné.
Mimochodem, po pokusu o několik drsných dnů, jsem se vrátil zpět do IC5033 s Mandrake.

PS Pokud někdo používá IC5033 v redhat 9 a RHEL 3, dejte mi vědět, jak jste instalovali.Pro mě IC5033 je v podstatě pracujeme, ale některé z nich problém kliknutí pravým tlačítkem myši v menu okna spectreRF.

Mám vyřešit tento problém dosud.
Zjišťuji, že v ic5141, výchozí "vlny diváka", je "wavescan", ale ve staré verzi, divák "AWD".Možná kvůli licenční problém, wavescan nelze spustit,
abychom mohli změnit výchozí prohlížeč na vlně "AWD", což lze provést modifing ". Cdsenv".
To znamená, že chage následná řetězec:
asimenv.startup cds_ade_wftool string "wavescan"
Nyní, můj duch funguje dobře.
Existuje několik dalších aplikací, které využívají "wavescan" Také v případě, že stejný problém se vyskytl, najít uplatnění ve formátu. Cdsenv a změnit výchozí "AWD".
Děkujeme všem za poskytnutí nějaké tipy.

\ cadence_ic_5.0 \ tools.lnx86 \ dfII \ vzorky, provést změny v souboru. cdsenv soubor v tomto adresáři, aby AWD výchozí vlnovou diváka.

pozdravy
amarnath

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back