problémy, o analýze vrtulník zesilovač s PSS + pnoise

L

lily1981216

Guest
Ahoj všichni! já si na hluk analýza vrtulníku zesilovač s PSS + pnoise.in můj okruh mám ze tří zdrojů, dva pulsní jako hodiny vrtulník, jeden hřích jako vstupní zdroj singnal z amplifier.the pulzu frekvence je 100 kHz a hřích je 10khz.and nastavení PSS + pnoise je jako toto:
14_1166164122.JPG
83_1166164166.JPG
[velikost = 2] [color = # 999999] Přidáno po 25 minutách: [/color] [/size] a pak je nastavení v pořádku? by měly být sweeptype zvolit relativní? by měl vstupní hřích zdroj dal? a když jsem dal vstupní singnal a jsem si "relativní", musím vybrat 10kHz, jak porazit frekvence a jsem zvědavý, jestli můžu vidět pouze šum s frekvencí 10 kHz, nebo za pomníčky not.where by i viz 1 / f šumu. může mi někdo pomoct? Těším se na vaši radu!

V pnoise nastavení byste měli vybrali absolutní a vybral řadu zájmu. Já bych si vybral více postranní pásma, tj. 100 nebo tak. PSS v nastavení bych vybral více harmonických, může být až 100. Jiné než to, že je v pořádku nastavení. Jak plánujete dodržovat výsledku simulace? To není triviální věc stejně.

ano, je to opravdu problém, jsem si absolutně a na pozemku je takhle: první z nich je celá škála, pak ten poslední je spektrum pod 10kHz. chci pozorovat spektra v pásmu do 10 kHz. ale mohu domnívat výsledek, jehož kadence spektra je nižší než 10 kHz?
83_1166413123.JPG
47_1166413179.JPG
[size = 2] [color = # 999999 ] Přidáno po 3 minutách: [/color] [/size] oh, vůl, díky vaší radu! lilie

Měli byste se podívat na výsledky v různé cestě. Nemá smysl se podívat na spektrum nad Nyquist frekvencí PSS, alespoň ve vašem případě. Vzhledem k tomu, PSS frekvence je 10 kHz, Nyquist je 5kHz. Takže, váš druhý graf ukazuje správné hluku, s výjimkou, měli byste omezit ji 5kHz. Také můžete chtít, aby si vybral časové oblasti odběru vzorků v panelu pnoise nastavení, aby hluk je vypočtena na pravý čas - v případě, že vaše vlastnosti zesilovače hluku se mění v čase, není vždy případ.

ahoj, řídit teď myslím, že jsem zmatená. když můj signál frekvence 10 kHz. by neměla Nyquist frekvence 10 kHz? a efektivní vzorkovací frekvence 20 kHz je třeba, by ne? Co PSS Nyquist frekvence vztahuje?, proč by mělo být 5kHz? díky vaší radu! lilie

Myslel jsem, že je vaše 10kHz taktovací frekvenci. Omlouváme se za zmatek. Obecně platí, že by Nyquist frekvence ve výsledku analýzy pnoise pozemku panel na polovinu taktovací frekvenci. Ale počkejte, jsou nejvíce hluku simulace v zesilovačích provedeno vstupní signál rovná 0. Je nějaký zvláštní důvod použít 10kHz vstupní signál ve vaší hluku simulace?

Myslím, že porazit je frekvence tep frekvence 100 kHz vstupní signál může použít stejnosměrné napětí s AC = 1

Jen zvědavý pnoise spiknutí. Z dokumentů Četl jsem o metodě chopper stabilizace, 1 / f šum PSD vrtulník zesilovače by měla být přenesena na liché harmonické frekvence sekání. Ale ve výkrese VPS, mohl jsem stále vidět 1 / f phemomenon. Je to správně?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back