Problémy s výměnou vsin port v Cadence

P

peterVM

Guest
Mám nějakou dobu simuluje plně Gilbert buňky diferenciální VGA pomocí vsin jako zdroje.Protože chci, aby simulovaly P1dB a NF atd. jsem vyměnil vsin zdroje s porty.A protože není vstup uzavřeno mám nastavit port odolnost vůči 1N Ohm podobat vsin zdroj co nejvíce.

Bohužel jsem nebyl schopen obnovit mé výsledky s použitím vsin zdroj.Má někdo nápad, proč to je?

Ahoj,

Lepší kontrola u amplitudy vlnové křivky THT přichází z přístavu v AnalogLib.Našel jsem starší, jakmile THT je dávat stejně jako čtyřikrát amplituda THT I specifikovat.Nejsem si jistý, ale zkontrolovat jednou a dejte mi vědět, pokud se jedná o stejný problém.

Ahoj.

Ano, měla jsi pravdu, někteří z mých problémů bylo, že jsem si myslel, že port dal jinou amplitudu.Pro mě se zdá, jako AC velikost je nastavena jako hodnota vrcholu V a ne jako vrchol V maximální hodnotu.Protože když jsem své dva InOut porty rozdíl až 500 mV v AC velikosti a jeden z nich s 180 AC fáze deg mám 2 V diferenciální vstupní napětí, kde jsem si myslel bych si 1 V.

Ale já jsem dospěla k závěru, že můj hlavní problém je vyhovující.Mám různé komplexní vstupní impedance az tohoto důvodu nemohu použít standardní způsoby měření P1dB a NF pomocí PORT.

To musí být dobře známý problém.Může mi někdo říct, jak měřit tyto věci bez použití port?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back