Prohlížení alb a jejich popisy

J

jpanhalt

Guest
Dnes ráno jsem si všiml, album s výjevy z celého amerického Jihozápadu. Byly to krásné. No, Ohio není jen 12 týdnů OSU fotbalu na podzim, tak jsem se rozhodl po nějaké místní fotky také. Napsal jsem krátký popis, ale nemůže zobrazit v albech. Pouze čas ukáže, že je, když zadám editačního okna. Nemám opravdu potřebují popis - já už vím, co jsou obrázky. Existuje způsob, jak zobrazit popis ostatní spojené s jejich alba? John

Vidím vaše album fotky bez problémů. Skvělé fotografie.

To je popis pro každý obrázek, který poskytuje kontext a nemůže být viděn ostatními, jak nejlépe mohu říct. Existuje jednoduchý způsob, jak připojit veřejné zobrazit popis? Nebo jsem možná jenom nevím, jak to udělat. John

Vidím, popis: Traktor strany SPS P38 snížené 504 SW čtvrcení skončil VSM prosím příspěvek screenshot, protože snad nemohu pochopit, o kterém je řeč popis.

To jsou jen štítky z místního počítače soubor. V popisu jsem připojený na veřejnou interpretací je toto: Veličenstvo obrázků bigdogguru je z amerického Jihozápadu nemůže být uzavřeno v Ohio - jsme naprosto chybí opravdové hory. Ale stále máme pěkné scenérie. John

Vítejte zpět, mám tento problém přezkoumat, vypadá to, že se bude v příštím upgrade. Omlouváme se za problémy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back